Reportage στην TV για την συμμετοχή μας στο ESR (VIDEO)

Σήμερα το τοπικό κανάλι Itv κάλυψε με ρεπορτάζ μια καινοτόμο δράση που πραγματοποίησε μετά από πρωτοβουλία των μαθητών της ΣΤ΄΄ Δημοτικού , του 10ου Δ.Σ. Ιωαννίνων , Κωνσταντίνο Τάσο και Αριστείδη Μπότση που συμμετείχε μετά από πρόταση του συμμαθητή του .  Να σημειώσουμε ότι όλη την προσπάθεια μας , την στήριξαν οι δάσκαλοι μας κα.Ζδράβου Πολυξένη , η κα.Κουταλά Δήμητρα και ο κ.Μεντής Σπύρος αλλά και ο Διευθυντής  του σχολείου μας ο κ.Βασδέκης  Ιωάννης . Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλο το Team βοήθειας του European School Radio και Ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Γιαγκούλη ο οποίος ήταν στο πλάι μας από το πρώτο λεπτό που στείλαμε την αίτηση συμμετοχής . Σας ευχαριστούμε όλους . Ακολουθεί βίντεο .

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2012/01/13/reportage/

2 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!!!!!!!!!
     

  2. Μπράβο Κων.νε και Αρη και κα Ξένια και συγχαρητήρια στον Διευθυντή κ. Βασδέκη που έχει τόσο σπουδαία άποψη για καινοτομικές ενέργεις…εχουμε την πεποίθηση οτι θα κανετε σπουδαία δουλεια….καλή δυναμη και καλή συνεργασία!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση