Αρχεία για Σύλλογος Γονέων

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2021

Τηρήσαμε και φέτος την παράδοση και κόψαμε, αν και καθυστερημένα λόγω ειδικών συνθηκών, την βασιλόπιτά μας! Καλή δύναμη και αισιοδοξία σε όλους και όλες! Εκείνοι όμως που το χάρηκαν περισσότερο ήταν οι μαθητές και οι μαθήτριές μας!

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την προσφορά των δώρων και την οργάνωση της όλης διαδικασίας.

Ευχόμαστε Υγεία και Αγάπη σε όλους!!

Το διδακτικό προσωπικό του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου Ντύσσελντορφ

 

 

 

 

 

 

Τροποποίηση έναρξης των διακοπών των Χριστουγέννων

Βάσει της απόφασης του Συντονιστή Εκπαίδευσης Βερολίνου  τροποποιείται η έναρξη των διακοπών των Χριστουγέννων ως εξής :(για να δείτε την απόφαση πατήστε πάνω στην εικόνα)

Έναρξη – Λήξη Διδακτ. / Σχ. έτους – Αργίες 2020-2021

Διεθνής Παιδικός-Nεανικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής για την Ομογένεια: «κοντά ή μακριά ΕΙΜΑΣΤΕ όλοι ΕΝΑ»

Μικροί μας μαθητές πάρ’ τε να πινέλα σας, τα χρώματά σας και κάν΄τε την πιο ωραία ζωγραφιά σας!  Συμμετέχουμε στον διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο: «κοντά ή μακριά ΕΙΜΑΣΤΕ όλοι ΕΝΑ», που διοργανώνει η  Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών (ΓΓΑΕ) και η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας (ΠΠΕ), σε συνεργασία με  το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ) – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου. Προθεσμία συμμετοχής από 10 Απριλίου έως 5 Ιουλίου 2020. 

Περισσότερες πληροφορίες, όροι συμμετοχής και δήλωση συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://sites.google.com/site/ppenearorfarweareallone/ 

ΑΦΙΣΑ κοντά ή μακριά ΕΙΜΑΣΤΕ όλοι ΕΝΑ

Αποκριάτικο πάρτυ 2020

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλεί στο αποκριάτικο πάρτυ που θα γίνει το Σάββατο 22/02/2020 από τις 12.00 έως τις 17.00 στον χώρο του Σχολείου.

Κοπή πίτας 2020

Σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε, με τη μέριμνα του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Σε κάθε τμήμα κόπηκε μια ξεχωριστή πίτα, ενώ οι τυχεροί μαθητές/μαθήτριες, που τους έτυχε το φλουρί, παρέλαβαν από το Σύλλογο Γονέων ως δώρο ένα βιβλίο.

Ευχαριστούμε θερμά τα Ζαχαροπλαστεία «Βυζάντιο» και «Μέτροπολ» για τις γλυκιές και νόστιμες προσφορές τους.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διακοπές-Αργίες

Οι σχολικές διακοπές και αργίες σύμφωνα με το σχέδιο που απέστειλε το Συντονιστικό Γραφείο Βερολίνου στο Υ.ΠΑΙ.Θ. και αναμένεται η έγκρισή τους είναι:Λήψη αρχείου

 

 

Καλοκαιρινή γιορτή

Το Σάββατο 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο η καλοκαιρινή γιορτή και η αποφοίτηση των μαθητών/τριών της Στ΄ τάξης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ