Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Βοιωτίας Διαχρονικά και η βράβευση Μαθητριών και Μαθητών για τον διαγωνισμό με αφορμή τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρου του Δήμου Θηβαίων και παρέστησαν, εκκλησιαστικές, πολιτικές, αυτοδιοικητικές και παραγωγικές αρχές καθώς και εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων του νομού.
Περισσότεροι από 100 μαθήτριες και μαθητές από τη Λιβαδειά, τη Θήβα, το Δίστομο, την Αράχωβα, τη Δαύλεια, την Ασωπία, το Ακραίφνιο και τον Ορχομενό συμμετείχαν σε στην προσπάθεια του κέντρου να αναδείξει τη Βοιωτία και το ρόλο της διαχρονικά στην ιστορία.
Στο σχολείο μας, το ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς, απονεμήθηκε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία Εικαστικό έργο. Συμμετείχε με το έργο: «Η κατάληψη του Κάστρου της Λιβαδειάς από τον Αθανάσιο Διάκο», (βλ. σχ. ΕΔΩ)
Στη δημιουργία του έργου συμμετείχαν οι Μαθητές & οι Μαθήτριες:
- Κωνσταντίνος
- Στέλλα
- Όργκεστ
- Βασιλική
- Ζέννια
- Δημήτρης
- Χριστίνα
- Άγγελος
- Άγγελος
- Παναγιώτης
Υπεύθυνοι ήταν οι Εκπαιδευτικοί:
- Γιάννης Ηλίας
- Σοφοκλής Τσελεμπής
