Στο εργαστήριο Κηπουρικής του σχολείου μας, οι μαθητές/τριες καλλιέργησαν παντζάρι, μελετώντας τις απαραίτητες κλιματικές και εδαφικές συνθήκες για τον τρόπο φύτευσης, άρδευσης και συγκομιδής του. Στη συνέχεια, στο εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής, δημιούργησαν σαλάτα, κριτσίνια και κέικ παντζαριού, ενώ στο εργαστήριο Χειροτεχνίας ζωγράφισαν, χρησιμοποιώντας τις φλούδες του φυτού.
Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί:
Καραγγελή Δήμητρα
Sirakova Vanya
Λυσαίου Νικολέτα


