Κομπόστα μήλο- αχλάδι από το εργαστήριο μαγειρικής. Ευχαριστούμε θερμά την Σέβη Λιουζα και την @ biofru kastoria για την υπέροχη φιλοξενία και την γενναιόδωρη προσφορά φρούτων βιολογικής καλλιέργειας για τους μαθητές μας.
Με αφορμή την παγκόσμια μέρα ζυμαρικών οι μαθητές του εργαστηρίου Αυτόνομης Διαβίωσης ετοίμασαν μακαρόνια με σπιτική σάλτσα ντομάτας από το εργαστήριο κηπουρικής και τριμμένο τυρί και τα μοιράστηκαν με τους συμμαθητές τους.
Νηστίσιμο κέικ με πορτοκάλι και σοκολάτα
Η υπεύθυνη του εργαστηρίου Μαγειρικής
Καλογήρου Αικατερίνη