Εκπαιδευτική ενημέρωση – σημειώσεις μαθημάτων

Λογιστική Εταιρειών


Έγγραφα Google Drive


Έρευνα μεταπτυχιακής εργασίας για τη Δια Βίου Μάθηση


Εμμανουήλ Χρύσης

Αγαπητοί/ές φίλοι/ες,

Ονομάζομαι Εμμανουήλ Χρύσης και είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Θα σας παρακαλούσα να αφιερώσετε 5 περίπου λεπτά για να απαντήσετε στο παρακάτω ερωτηματολόγιο που στόχο έχει να εξάγει κάποια συμπεράσματα σχετικά με το πόσο η αποφοίτηση από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. της Ρόδου συνέβαλε ή δύναται να συμβάλλει ουσιαστικά στους/στις αποφοίτους του στη μετέπειτα εξέλιξη και ευημερία τους καθώς και για την ύπαρξη ή μη της αναγκαιότητας της δια βίου μάθησης στην τοπική ανάπτυξη.
Η έρευνα γίνεται στα πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τα αποτελέσματα θα δοθούν στο Πανεπιστήμιο. Αν γνωρίζετε άλλους/ες που ίσως ενδιαφέρονται να καταγράψουμε τη γνώμη τους, παρακαλώ προωθήστε το και σε εκείνους/ες: https://goo.gl/aQzUW8

Η συμπλήρωση του επισυνημμένου ερωτηματολογίου από μέρους σας θα μας φανεί πολύτιμη, γι’ αυτό θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν αφιερώνατε λίγα μόνο λεπτά. Η έρευνα θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους σκοπούς του μεταπτυχιακού τίτλου και θα τηρηθεί πλήρης μυστικότητα όσον αφορά την ακριβή ταυτότητα των εθελοντών συμμετεχόντων/ουσών.

Ευχαριστώ πολύ για την ευγενική συνεργασία σας. Για περαιτέρω πληροφορίες ή ενδεχόμενες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παρακάτω. Ζητώ συγγνώμη για τυχόν πολλαπλές επαναλήψεις του ίδιου ηλεκτρονικού μηνύματος και παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε απορία.

Σας ευχαριστώ θερμά και σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Με εκτίμηση,

Εμμανουήλ Χρύσης
Μεταπτυχιακός φοιτητής
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Τηλ.: 22410.66304
Κιν.: 6946283008
Ε.: psemnem14042@rhodes.aegean.gr
Skype: manos888
http://aegean.academia.edu/EChrysis
http://emmanuelch.wordpress.com

Παιδαγωγική

Έρευνα μεταπτυχιακής εργασίας για τη Δια Βίου Μάθηση

⚡Παρουσίαση: «Εισαγωγή στη Λογιστική» – Σ. Καραγιλάνης


Εισαγωγή στη Λογιστική: Σ. Καραγιλάνης. Λογιστική Σύστημα Σύστημα Πληροφόρησης Πληροφόρησης της της Διοίκησης Διοίκησης για τα τα Οικονομικά Οικονομικά.

Πηγή: ⚡Παρουσίαση ‘Εισαγωγή στη Λογιστική Σ.Καραγιλάνης. Λογιστική Σύστημα Σύστημα Πληροφόρησης Πληροφόρησης της της Διοίκησης Διοίκησης για τα τα Οικονομικά Οικονομικά.’

Τι αλλάζει στη φορολογία από 1/1/2014; (updated 13.3.14)Free Networking Monitoring Software For Network Management

I recommend InvoiceOcean. The easiest way to online invoicing

 

VidCommOrgano GoldOriflame CosmeticsDownLine Building ClubCash Back Booking

 

Οργάνωση λογιστηρίου


K.Φ.Α.Σ.


THE POWER OF INVESTING IN YOUR PEOPLE


English proficiency helps take Café Britt’s operations from local to global

The number of local organizations looking to expand business outside country borders is exponentially rising. For successful global expansion, companies must be equipped with global communication skills. For Café Britt, a gourmet coffee producer in Costa Rica, making English proficiency a workforce priority has helped expand sales and operations to North America, South America and beyond. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Hornby Οxford Progressive English for Adult Learners


Iδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες

The Impact of Educational Theories on Educational Practise

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων