«

»

Ιούν 24 2013

Εκτύπωσέ το Άρθρο

ΕΠΑΛ : Υπολογισμός Μορίων Ομάδας Α και Β

vathmoi_epalΤα αποτελέσματα στα μαθήματα των Πανελλαδικών για τους μαθητές του Γενικού Λυκείου και των μαθητών των ΕΠΑΛ που επέλεξαν την Ομάδα Β ανακοινώθηκαν στα σχολεία την Παρασκευή 21/6/2013.

Μπορεί για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων να έχει τελειώσει η αναμονή αλλά για τους μαθητές των ΕΠΑΛ (Ομάδα Β) δεν έχει τελειώσει ακόμη, αφού περιμένουν να ανακοινωθούν και οι βαθμοί των μαθημάτων ειδικότητας για να υπολογίσουν τα μόρια τους.

Έτσι λοιπόν η αγωνία τους θα παραταθεί για λίγο ακόμη μέχρι την Τετάρτη 26/6/2013 όπου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της βαθμολογίας των γραπτών της Ομάδας Α και τα μαθήματα ειδικότητας της Ομάδας Β.

Για τον υπολογισμό των μορίων των μαθητών των ΕΠΑΛ (Ομάδα Α και Β) μπορείτε μεταβείτε στις παρακάτω διευθύνσεις :  Edu4U (Ομάδα Α και Ομάδα Β),  Φροντιστήριο Τεχνικό και στην ιστοσελίδα του συναδέλφου ΣΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (Ομάδα Α).

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/dtampouris/archives/414

2 comments

  1. Ταμπούρης Δημήτριος

    Αν κάποιος επιλέξει το 5ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Οικονομίας και Διοίκησης τότε οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (μάθημα επιλογής) έχει συντελεστή βαρύτητας 1,3. Το ΑΟΔΕ θεωρείτε μάθημα ειδικότητας.

  2. αγαπη

    στην Β ομαδα του επαλ το αοθ και αοδε τι βαθμο συντελεστη εχει;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων