E-VOTING

ΕΠΕΙΓΟΝ: Ενημέρωση σχετικά με την ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη αιρετών εκπρόσωπων στα υπηρεσιακά συμβούλια ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στις  3/11/2020 ημέρα Τρίτη εστάλη στο σώμα εκλεκτόρων  της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την ανάδειξη αιρετών  εκπροσώπων στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων, ΑΠΥΣΠΕ Ηπείρου  και ΚΥΣΠΕ, το πρώτο δοκιμαστικό ενημερωτικό μήνυμα μέσω του Πληροφοριακού συστήματος ZEUS  στην ηλεκτρονική διεύθυνση  (e-mail) του κάθε εκλογέα,   όπως αυτή έχει δηλωθεί από τον ίδιο στο πρώτο πεδίο επικοινωνίας του Π.Σ. myschool. To μήνυμα περιέχει πληροφορίες (κάλπες, ψηφοδέλτια, ψηφοφόρους, ημερομηνία & ώρα έναρξης και λήξης ψηφοφορίας, στοιχεία επικοινωνίας εφορευτικής επιτροπής) και εστάλη προκειμένου να διαπιστωθεί η δυνατότητα λήψης των σχετικών μηνυμάτων από τον εκλογέα στη σωστή ηλεκτρονική του δ/νση.

Επίσης στο μήνυμα επισημαίνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα σταλεί νέο  ειδικό ηλεκτρονικό μήνυμα, το οποίο θα περιλαμβάνει την ακριβή εξατομικευμένη διαδικτυακή διεύθυνση (URL), στην οποία ο κάθε εκλογέας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την 7η Νοεμβρίου 2020, από 09.00 και 17.00, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία για τη διαδικασία διενέργειας των εκλογών.

Βάσει των ανωτέρω

  1. Κάθε εκλογέας μπορεί, πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, να απευθυνθεί στην οικεία Εφορευτική Επιτροπή, σε περίπτωση που δεν έλαβε είτε το παρόν είτε το εξατομικευμένο ηλεκτρονικό μήνυμα με τον μοναδικό υπερσύνδεσμο, αν κάποιο από αυτά τα μηνύματα είναι εσφαλμένο ή ελλιπές, αν ο/η εκλογέας έχει εσφαλμένως παραλειφθεί από το εκλογικό σώμα. Για τυχόν άλλες πληροφορίες μπορεί να απευθυνθεί στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης.
  2. Καλούνται οι Διευθυντές/ντριες, Προϊστάμενοι/ες των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν όλους τους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητάς τους (1. που ανήκουν οργανικά και υπηρετούν στη σχολική τους μονάδα, 2. έχουν προσωρινή τοποθέτηση στη σχολική τους μονάδα, 3. υπηρετούν με απόσπαση στη σχολική τους μονάδα έχοντας οργανική σε άλλο σχολείο του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων) αλλά και αυτούς που βρίσκονται σε άδεια ή απόσπαση σε φορέα ή σε άλλη σχολική μονάδα εκτός ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων.
  3. Υπενθυμίζεται ότι ο κάθε εκπαιδευτικός ψηφίζει στο ΠΥΣΠΕ της οργανικής του θέσης.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τηλ. Επικοινωνίας : 2651077697

e mail: dipepliroforiki@sch.gr