logo_webex-512×450

Tηλεδιασκέψεις στελεχών της Δ.Π.Ε. Ιωαννίνων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
  • Δευτέρα 16/11/2020 και την Παρασκευή 20/11/2020 διοργανώθηκαν από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων τηλεδιασκέψεις που αφορούσαν στην ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ των μαθητών και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της αναστολής λειτουργίας τους, με τη συμμετοχή των Διευθυντών και Προϊσταμένων των σχολείων της Δ.Π.Ε. Ιωαννίνων.
  • Στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας συμμετείχαν επίσης, η Αν. Οργανωτική Συντονίστρια Εκπ/κού Έργου του Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Ηπείρου κ. Σακελλαροπούλου Ευδοξία, οι Συντονιστές Εκπ/κού Έργου του Π.Ε.Κ.ΕΣ. Ηπείρου ειδικότητας ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΟΙ και ΠΕ60 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ καθώς και ο υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Δ.Π.Ε. Ιωαννίνων κ. Κυριαζής Ιωάννης.
  • Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 διοργανώθηκε ακόμη μια τηλεδιάσκεψη από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων με συμμετοχή των Δ/ντών και Προϊσταμένων όλων των Νηπιαγωγείων, στην οποία συμμετείχε και η νέα συντονίστρια Εκπ/κού Έργου ΠΕ60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ κ. Νταμάνη Αικατερίνη καθώς και ο υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Δ.Π.Ε. Ιωαννίνων κ. Κυριαζής Ιωάννης.