ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Είναι γεγονός ότι το τοπίο που διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή στην εκπαίδευση, έπειτα από την (αναγκαία και θετική ως αντίδραση) αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων, ως μέτρο για την αποτροπή της εξάπλωσης  του κορωνοϊού COVID-19, ανοίγει το δρόμο για την υιοθέτηση, σε κάποιες περιπτώσεις, μεθόδων στην εκπαιδευτική διαδικασία που μέχρι σήμερα δεν είχαν χρησιμοποιηθεί.

Προκειμένου να διευκολυνθείτε στην παραλαβή της βεβαίωσης φοίτησης του ή των παιδιών σας για τη λήψη της άδειας ειδικού σκοπού, που θεσμοθετήθηκε πρόσφατα, σας επισυνάπτουμε την παρακάτω αίτηση. Όσοι έχετε τη δυνατότητα να την συμπληρώσετε ηλεκτρονικά, παρακαλώ πολύ να την αποστείλετε στο παρακάτω email του σχολείου μας:

mail@dim-xirol.koz.sch.gr

Όσοι δεν μπορείτε να την συμπληρώσετε με τον παραπάνω τρόπο, παρακαλώ πολύ να προσέλθετε στο σχολείο τη Δευτέρα 15/03/2020, στις 10:00 προκειμένου να την συμπληρώσετε και να παραλάβετε τη βεβαίωση φοίτησης του παιδιού σας.

Παράκληση: όσοι προσέλθετε στο σχολείο να τηρήσετε τους προληπτικούς κανόνες υγιεινής κατά την είσοδό σας, προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19.

Συγκεκριμένα, στην είσοδο του σχολείου θα υπάρχουν μάσκες και αντισηπτικό.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία!

Η Διευθύντρια του σχολείου

Αναστασία Βρεττάκου

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ