Ευχαριστήριο Σημείωμα προς παλιούς μαθητές και γονείς

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παλιούς μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας καθώς και τους γονείς τους για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας για τη συγκέντρωση χρησιμοποιημένων βιβλίων παλαιότερων ετών।
Με αυτό τρον τρόπο καταφέραμε να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα μέχρι την παραλάβή των καινούριων βιβλίων, με εξαίρεση το βιβλίο της Γεωγραφίας της Ε΄ τάξης που δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε επαρκή αριθμό βιβλίων.

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΙΒΛΟΥ ΝΑΞΟΥ

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Βίβλου Νάξου δηλώνουμε ότι το όραμά μας για ένα καλύτερο σχολείο είναι ουσιαστικά ένα σχολείο αειφόρο στη λειτουργίας του, στο πνεύμα και στη φιλοσοφία του. Αυτό για εμάς σημαίνει ότι όλοι, θα εργαστούμε συλλογικά και αρμονικά μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες μας, με τους γονείς, με όλους τους παράγοντες της σχολικής μας κοινότητας, προκειμένου να κάνουμε τη λειτουργία του σχολείου καλύτερη, ώστε να μετατραπεί σε σε χώρο δημιουργίας και αειφορικής λειτουργίας.
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας οι μαθητές/τριές μας θα έχουν την ευκαιρία να εξοπλιστούν με γνώσεις, να αποκτήσουν στάσεις που θα τους βοηθούν και στην ενήλική τους ζωή, να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες οι οποίοι θα ζουν και θα δραστηριοποιούνται σκεπτόμενοι όλους τους ανθρώπους αποκτώντας αειφορική νοοτροπία.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση