Ταξινομία των Ζώων

Στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής οι μαθητές και μαθήτριες των Ε και ΣΤ τάξεων δημιούργησαν μια παρουσίαση με πληροφορίες για τα είδη των ζώων.

Οι μαθητές χωρίστηκαν σε 3 ομάδες. Η ομάδα 1 ασχολήθηκε με τα θηλαστικά, η ομάδα 2 με τα Σπονδυλωτά και η ομάδα 3 με τα Ασπόνδυλα.
Δείτε το στο slideshare.net

Ομάδα 1: Κατερίνα Ζεύλη, Μαρία Λαγογιάννη, Δήμητρα Σκουλάτου, Γιώργος Ευριπιώτης, Μανόλης Μπασταρδόπουλος.

Ομάδα 2: Μαριρένα Απειρανθίτη, Χρυσούλα Λαγογιάννη, Μαρία Κώνστα.

Ομάδα 3: Ελένη Ζούλη, Μαργαρίτα Μαργαρίτη, Μαρία Σκουλάτου, Μιχάλης Μαργαρίτης.

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΙΒΛΟΥ ΝΑΞΟΥ

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Βίβλου Νάξου δηλώνουμε ότι το όραμά μας για ένα καλύτερο σχολείο είναι ουσιαστικά ένα σχολείο αειφόρο στη λειτουργίας του, στο πνεύμα και στη φιλοσοφία του. Αυτό για εμάς σημαίνει ότι όλοι, θα εργαστούμε συλλογικά και αρμονικά μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες μας, με τους γονείς, με όλους τους παράγοντες της σχολικής μας κοινότητας, προκειμένου να κάνουμε τη λειτουργία του σχολείου καλύτερη, ώστε να μετατραπεί σε σε χώρο δημιουργίας και αειφορικής λειτουργίας.
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας οι μαθητές/τριές μας θα έχουν την ευκαιρία να εξοπλιστούν με γνώσεις, να αποκτήσουν στάσεις που θα τους βοηθούν και στην ενήλική τους ζωή, να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες οι οποίοι θα ζουν και θα δραστηριοποιούνται σκεπτόμενοι όλους τους ανθρώπους αποκτώντας αειφορική νοοτροπία.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Σχολικά Προγράμματα - Δραστηριότητες. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση