Η αυλή του Σχολείου μας

Ένας από τους πρώτους στόχους που είχαμε θέσει εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές με τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό για το Αειφόρο Σχολείο και τον καταρτισμό του Σχεδίου Αειφόρου Δράσης ήταν η βελτίωση της αυλής του Σχολείου.

Έτσι κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων η αυλή του σχολείου μας στρώθηκε με βιομηχανικό μπετό και πλέον έχουμε ένα γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ κανονικών διαστάσεων και το κυριότερο οι μαθητές μας μπορούν να παίζουν με ασφάλεια.

Σχετικά με ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΙΒΛΟΥ ΝΑΞΟΥ

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Βίβλου Νάξου δηλώνουμε ότι το όραμά μας για ένα καλύτερο σχολείο είναι ουσιαστικά ένα σχολείο αειφόρο στη λειτουργίας του, στο πνεύμα και στη φιλοσοφία του. Αυτό για εμάς σημαίνει ότι όλοι, θα εργαστούμε συλλογικά και αρμονικά μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες μας, με τους γονείς, με όλους τους παράγοντες της σχολικής μας κοινότητας, προκειμένου να κάνουμε τη λειτουργία του σχολείου καλύτερη, ώστε να μετατραπεί σε σε χώρο δημιουργίας και αειφορικής λειτουργίας.
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας οι μαθητές/τριές μας θα έχουν την ευκαιρία να εξοπλιστούν με γνώσεις, να αποκτήσουν στάσεις που θα τους βοηθούν και στην ενήλική τους ζωή, να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες οι οποίοι θα ζουν και θα δραστηριοποιούνται σκεπτόμενοι όλους τους ανθρώπους αποκτώντας αειφορική νοοτροπία.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Σχολικά Προγράμματα - Δραστηριότητες. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση