ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ από 1-6-2020

 

Αγαπητοί γονείς, το σχολείο μας είναι έτοιμο να υποδεχθεί ξανά τους μικρούς μαθητές μας!

          Νέες συνθήκες – Νέοι Κανόνες Λειτουργίας

  1. Η κάθε τάξη χωρίστηκε σε δύο ομάδες. Οι σχολικές αίθουσες έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η απόσταση μεταξύ των μαθητών/τριών, δηλαδή ένα παιδί σε κάθε θρανίο και σε απόσταση 1,5 μέτρο μήκος μεταξύ τους.

Η 1η ομάδα θα προσέλθει στις εξής ημερομηνίες: 1, 3, 5, 9, 11, 15, 17, 19, 23 και 25 Ιουνίου .

Η 2η ομάδα θα προσέλθει 2, 4, 10, 12, 16, 18, 22, 24 και 26 Ιουνίου.

Θα ενημερωθείτε σε ποια ομάδα έχει ενταχθεί το παιδί σας από τη δασκάλα του.  Να φροντίσετε ώστε το παιδί σας να έχει μαζί του   αρκετό νερό σε ατομικά μπουκαλάκια, χαρτομάντιλα  και ένα ατομικό αντισηπτικό υγρό  χεριών.

  1. Θα επισημάνετε στο παιδί σας ότι δεν επιτρέπεται να μοιράζεται οτιδήποτε με οποιοδήποτε συμμαθητή του, είτε αυτό είναι φαγώσιμο ή κάποιο αντικείμενο (μολύβι, τετράδιο, γόμα κ.λ.π.)
  2. θα συνοδεύετε το παιδί σας, διατηρώντας πάντα τις αποστάσεις μέχρι τις δύο εξωτερικές εισόδους του σχολείου. Η προσέλευση θα γίνεται από τις 08:00 έως και τις 08:15. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν επιτρέπεται η είσοδος οποιουδήποτε στο σχολείο πλην των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του προσωπικού του σχολείου. Αν για οποιοδήποτε λόγο παραστεί απαραίτητη η παρουσία σας στο Σχολείο, αυτό θα το κρίνει η Διεύθυνση του Σχολείου και θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 2892051391 και αφού οι μαθητές είναι στις τάξεις τους.
  3. Η αποχώρηση των μαθητών το μεσημέρι θα γίνεται στις 13:15 με την εξής σειρά: πρώτοι θα αποχωρούν οι μαθητές των μικρών τάξεων και κατόπιν των μεγαλύτερων τάξεων του Δημοτικού. Οι γονείς – κηδεμόνες που θα τα παραλαμβάνουν στις δύο εξωτερικές εισόδους του σχολείου, παρακαλούνται να τηρούν τις αποστάσεις μεταξύ τους. Τα δύο Ολοήμερα τμήματα του σχολείου μας δεν θα λειτουργήσουν.

5 Η πρωινή συγκέντρωση δεν θα πραγματοποιείται. Οι μαθητές θα περιμένουν σε ορισμένα σημεία  του αύλειου χώρου παρουσία των εκπαιδευτικών τους, το χτύπημα του κουδουνιού, διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, όπως και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Η πρωινή προσευχή θα γίνεται στις αίθουσες.

  1. Οι επιφάνειες των θρανίων και άλλοι κοινόχρηστοι χώροι θα απολυμαίνονται και κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου και μετά την αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται σχολαστικός καθαρισμός όλων των χώρων του σχολείου.

.

Αγαπητοί γονείς, με αίσθημα ευθύνης θα τηρηθούν απ’ όλους μας τα μέτρα προστασίας, αν όμως στην οικογένειά σας υπάρχει άτομο που ανήκει σε ευπαθείς ομάδες και συνιστάται η παραμονή του παιδιού σας στο σπίτι, μπορείτε να συμπληρώσετε μία υπεύθυνη δήλωση στο γραφείο του Διευθυντή του Σχολείου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας του σχολείου: 28920 51391

Παρακαλούμε θερμά όλους τους γονείς να φροντίσουν, ώστε τα παιδιά να έρθουν κατάλληλα ενημερωμένα και προετοιμασμένα ιδίως τις πρώτες μέρες λειτουργίας του σχολείου.

        ΚΑΛΗ & ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

       Για το Σύλλογο Διδασκόντων


Ο Δ/ντής του Σχολείου


Γιαννακάκης Φραγκίσκος