Εγγραφές στην Α τάξη Δημοτικού για το Σχολικό Έτος 2026-2027

0

Συγγραφέας: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ | Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | , στις 02-03-2026

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Οι   εγγραφές των μαθητών για την A΄ τάξη έχουν ξεκινήσει και μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά από 02/03/26 έως 23/03/26.

Στην Α΄ τάξη εγγράφονται οι μαθητές που γεννήθηκαν από το 1-1-2020 έως και 31 -12- 2020.

Τα δικαιολογητικά είναι:

  1. Βιβλιάριο υγείας (φωτοτυπία της σελίδας όπου φαίνεται ότι έκανε τα εμβόλια).
  2. Ατομικό δελτίο υγείας ΑΔΥΜ (μπορείτε να το λάβετε από την ιστοσελίδα του σχολείου ή από τη Δ/νση του Δημ. Σχολείου).
  3. Απόδειξη πληρωμής Δ.Ε.Η. ή αντίγραφο φορολογικής δήλωσης για διαπίστωση της διεύθυνσης διαμονής (ο λογαριασμός να είναι στο όνομα του πατέρα ή της μητέρας).
  4. Bεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου.
  5. Αίτηση εγγραφής μαθητή (μπορείτε να τη λάβετε από την ιστοσελίδα του σχολείου ή από τη Δ/νση του Δημοτικού Σχολείου).

Υπενθύμιση: Ηλεκτρονική Εγγραφή στην Α’ Δημοτικού

  • Οι αιτήσεις εγγραφής πραγματοποιούνται πλέον ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) στην πλατφόρμα «Εγγραφή στην Πρώτη Δημοτικού».
  • Διεύθυνση: https://adimotikou.eservices.minedu.gov.gr

Διαδικασία: η είσοδος γίνεται με τους κωδικούς Taxisnet. Ο ένας γονέας υποβάλλει την αίτηση και ο άλλος την επιβεβαιώνει μέσω της πλατφόρμας. Οι ενδιαφερόμενοι για το Ολοήμερο Πρόγραμμα υποβάλλουν σχετική αίτηση κατά την εγγραφή.

Παρακαλώ να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του σχολείου για καλύτερη συνεννόηση ή για οποιαδήποτε απορία.

Υποβάλλονται συνημμένα:

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs) Δελτίο ΑΔΥΜ ΑΙΤΗΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΗΣ-Α-ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-28-2-2024 Ανακοίνωση εγγραφές πρώτης τάξης

Ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας,

Ρέντζιος Χρήστος

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση