Ευχαριστήριο Τέλους Σχολικής Χρονιάς 2013-2014

0

Συγγραφέας: ΕΙΡΗΝΗ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ | Κατηγορία Σύλλογος Γονέων | , στις 25-06-2014

 

Ακόμα μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δασκάλους για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν, σε σχέση πάντα με τα διαθέσιμα μέσα και πόρους που υπάρχουν σε αυτό το σχολείο.

Τον Δ/τή μας κο Μιχάλη Δημητρά που ως επικεφαλής φροντίζει πάντα για το κάτι παραπάνω, που έχει καταφέρει πολλά μέχρι σήμερα και που ποτέ δεν επαναπαύεται.

Μετά τα βαψίματα στο εσωτερικό εάν καταφέρουμε να υλοποιηθούν φέτος η εργολαβία συντήρησης εξωτερικά του κτιρίου και η αντικατάσταση των εσωτερικών κουφωμάτων θα είναι πραγματικά επιτεύγματα, με τις συνθήκες που λειτουργεί ο Δήμος και οι τεχνικές του υπηρεσίες!

Ευχαριστούμε τον κο Δημητρά για όλη την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει και την επιμονή του στο συγκεκριμένο θέμα.

Ευχαριστούμε  την κα Μαρία Γρηγορά, που φέτος έκανε τη φωτογράφιση των παιδιών μας για τα ημερολόγιά τους.

Επίσης ένας άνθρωπος που προσφέρει κάθε χρονιά στο σχολείο και τον ξεχνάμε μέχρι να φτάσει το τέλος της, είναι ο κος Παναγιώτης Παναής που έχει κατάστημα αγροτικών ειδών εδώ στο Παραδείσι και μας προσφέρει δωρεάν ένα ψεκασμό για την απομάκρυνση εντόμων και ερπετών κάθε φθινόπωρο.

Τέλος ευχαριστούμε όσους γονείς είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν εργασία ή βοήθεια  στις διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις του σχολείου μας.

Θέλω να πω εδώ ότι είναι δεδομένο για τους περισσότερους από μας ότι υπάρχουν πραγματικές δυσκολίες λόγω εργασίας ή διαφόρων υποχρεώσεων που ελαχιστοποιούν τον ελεύθερο χρόνο μας. Όμως πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων δεν είναι 5 με 10 άτομα που προσφέρουν για 150 παιδιά.

ΕΙΜΑΣΤΕ   ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ ,      ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Να το σκέφτεστε αυτό κάθε φορά που στα χέρια σας φτάνει μια πρόσκληση για μια συνάντηση ή για κάποια δράση ή εκδήλωση…

Να είστε πάντα καλά.

Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά και καλό καλοκαίρι.

                                                                                                Η πρόεδρος του συλλόγου

                                                                                                      Καραβόλια Μαρία

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων