“Γαλαξίες, αστέρια και πλανήτες στο Σχολείο μας.”

Με χαρά φιλοξενήσαμε σήμερα στο σχολείο μας το εκπαιδευτικό κινητό πλανητάριο STARLAB, το οποίο ήταν μια προσφορά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά γι΄ αυτή την πρωτοβουλία τους.
Οι μαθητές όλων των τάξεων έζησαν τη μοναδική εμπειρία ενός πραγματικού πλανηταρίου, κάνοντας ένα μοναδικό ταξίδι στο διάστημα, βλέποντας τα αστέρια και τους πλανήτες όπως φαίνονται σε σκοτεινό ουρανό, να μάθουν για τους μύθους των αστεριών και τις ιστορίες που τα συνδέουν, ανακαλύπτοντας συναρπαστικούς κόσμους πολύ μακριά από τη Γη!
Η παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε ήταν ζωντανή και διαδραστική και έγινε από δύο επιστήμονες Φυσικούς με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αστρονομία την κ. Όλγα Παπαδοπούλου και τον κ. Σταύρο Χαιρέτα, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την άψογη παρουσίαση.
Οι μαθητές μας υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους και εντυπωσιάστηκαν από όσα είδαν και άκουσαν. Στο τέλος έλαβαν για δώρο μία αφίσα με το πλανητικό σύστημα για το δωμάτιο τους!
1 Φορητό Πλανητάριο2 Φορητό Πλανητάριο3 Φορητό Πλανητάριο4 Φορητό Πλανητάριο5 Φορητό Πλανητάριο6 Φορητό Πλανητάριο7 Φορητό Πλανητάριο8 Φορητό Πλανητάριο9 Φορητό Πλανητάριο10 Φορητό Πλανητάριο11 Φορητό Πλανητάριο12 Φορητό Πλανητάριο13 Φορητό Πλανητάριο14 Φορητό Πλανητάριο15 Φορητό Πλανητάριο16 Φορητό Πλανητάριο17 Φορητό Πλανητάριο18 Φορητό Πλανητάριο19 Φορητό Πλανητάριο20 Φορητό Πλανητάριο21 Φορητό Πλανητάριο22 Φορητό Πλανητάριο23 Φορητό Πλανητάριο24 Φορητό Πλανητάριο

Κατηγορίες: Αρχική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.