Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ » ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14-9-2020 ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ. 

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ.

ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ  ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

ΠΑΡΘΕΤΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ(ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ).
  2. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ(ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ).
  3. Η ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ 08:05 ΕΩΣ 08:15 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ(ΓΙΑ ΤΙΣ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ Γ΄ ΚΑΙ Δ΄ ΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ Ε΄ ΚΑΙ ΣΤ΄ ΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ).
  4. Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.
  5. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΑΘΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
  6. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΤΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ.  
  7. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑ(ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΤΑΛΟΥΝ. ΗΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ). ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ  ΚΑΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ. ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ  ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ.
  8. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΜΕ ΝΕΡΟ, ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ Ή ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΜΑΝΤΙΛΑΚΙΑ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΕΝΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΠΙΝΑΚΑ.
  9. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ,

 

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2397041578.

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ.

ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ.

 


Σχολιάστε

Σαν σήμερα

  1. 14/05/1900: Οι γυναίκες συμμετέχουν για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες (των Παρισίων).

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΥΛΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΥΛΕΣ

ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

adbanner_1_gr_1

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

adbanner_3_gr_1
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων