Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ » ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ!

Αγαπητοί γονείς και και κηδεμόνες των παιδιών μας.

Η Ε.Δ.Ε.Α.Υ.(Επιτροπή Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης) του σχολείου μας, τις δύσκολες αυτές ημέρες που όλοι και όλες μας παραμένουμε στο σπίτι προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στη νέα πραγματικότητα μας, δε σταμάτησε να λειτουργεί ούτε στιγμή.

Βρίσκεται κοντά σας για να βοηθήσει εσάς και τα παιδιά σας, προσφέροντας υπηρεσίες συμβουλευτικής με την ψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό του σχολείου μας, σε όσους γονείς και κηδεμόνες ή οικογένειες το χρειάζονται.

Για οτιδήποτε λοιπόν μας χρειαστείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε με ένα mail ή ακόμη και με ένα απλό τηλεφώνημα στο σχολείο και τότε ο Διευθυντής του σχολείου αφού αξιολογήσει το περιστατικό θα μας ενημερώσει και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, με κάθε πρόσφορο μέσο είναι αυτό εφικτό, για να συζητήσουμε και να βοηθήσουμε.

Ξεκινώντας λοιπόν αυτή την αλληλεπίδραση, παραθέτουμε παρακάτω σειρά συνδέσμων που  σας ενημερώσουν και θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την κατάσταση την οποία βιώνουμε.Λήψη αρχείου


Σχολιάστε

Σαν σήμερα

  1. 27/10/1829: Ο τσάρος Νικόλαος Α αποστέλλει στην Ελλάδα 6.000 τυφέκια και 12 πυροβόλα, προς ενίσχυση του νεοσύστατου ελληνικού στρατού, κατόπιν αιτήματος του Ιωάννη Καποδίστρια.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΥΛΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΥΛΕΣ

ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

adbanner_1_gr_1

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

adbanner_3_gr_1
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων