Ενημέρωση για τον Αγιασμό

Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 στις 8:30 π.μ. στο προαύλιο του σχολείου μας από κοινού με το Νηπιαγωγείο Λεονταρίου.

αγιασμός σχολεία 4

Τηλεκπαίδευση από σήμερα και για τρεις ημέρες στα σχολεία της Θεσσαλίας

Τηλεκπαίδευση από σήμερα και για τρεις μέρες (Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί στα σχολεία της Θεσσαλίας.

Την απόφαση αυτή έλαβαν από κοινού η Τοπική Αυτοδιοίκηση με το υπουργείο Παιδείας, λόγω της νέας κακοκαιρίας που έρχεται μέσα στην εβδομάδα.

images

Χωρίς μαθήματα τα σχολεία της Θεσσαλίας και την εβδομάδα 18-22 Σεπτεμβρίου

Μετά από συνεννόηση του Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκου Πιερρακάκη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, και λαμβάνοντας υπόψη τις  έκτακτες  συνθήκες που επικρατούν στη Θεσσαλία εξαιτίας  των ακραίων καιρικών φαινομένων, ανακοινώνεται με απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ότι τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023.

31s1sxoleioaithousa

 

Παράταση στο άνοιγμα σχολείων στη Θεσσαλία

Τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας δεν θα διεξαχθούν από 11.09.2023 μέχρι και την 15.09.2023 λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

image 8