6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Με τη συμμετοχή όλων των μαθητών / τριών και των εκπαιδευτικών του σχολείου πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό σχολείου Κλειδίου, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, η 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.
Το θέμα της φετινής Ημέρας ήταν «ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ – ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ», στοχεύοντας αφ’ ενός στην ενίσχυση ενός υγιεινού τρόπου ζωής ο οποίος θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε άσκηση και σωστή διατροφή και αφ’ ετέρου στην υιοθέτηση και ενίσχυση αξιών που συμβαδίζουν με τον αθλητισμό: υγιής ανταγωνισμός, καθημερινή προσπάθεια για βελτίωση του εαυτού μας, θεσμοθέτηση στόχων και αγώνας για την επίτευξή τους.
Στα πλαίσια αυτά, μετά την πρωινή προσευχή και τις αντίστοιχες οδηγίες, σύσσωμη η σχολική κοινότητα, πραγματοποίησε πεζοπορία στους δρόμους και τα μονοπάτια του Κλειδίου. Μετά την επιστροφή στο σχολείο, όλα τα παιδιά απόλαυσαν στους χώρους της αυλής υγιεινό πρωινό που είχαν ετοιμάσει από το σπίτι και ακολούθησε βιντεοπροβολή και συζήτηση σε αίθουσα του σχολείου με γνώμονα το θέμα της ημέρας.
Η γιορτή τελείωσε στις 01:15 μμ με αθλοπαιδιές, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες και πολύ παιχνίδι στην αυλή του σχολείου.

   

Κατηγορίες: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.