ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ – 4η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

ολυμπικ3

Στα πλαίσια του προγράμματος  «Η Ολυμπιακή εβδομάδα στο δρόμο για το Παρίσι», που υλοποιείται από την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝΟΑ), οι μαθητές του σχολείου μας την Τρίτη 23 Απριλίου πήραν μέρος στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Σε ζωντανές συνδέσεις οι μαθητές είδαν τους αθλητικούς χώρους  γύρω από τα μνημεία που θα γίνουν τα αγωνίσματα στο Παρίσι, ενημερώθηκαν για τις καινοτομίες και τα νέα αθλήματα που εισάγονται στους Ολυμπιακούς  Αγώνες το 2024, ξεναγήθηκαν στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας και φυσικά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν ζωντανά με τους ολυμπιονίκες μας.

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης συναποφάσισαν ερωτήσεις για τη συνέντευξη των Ολυμπιονικών μας Λευτέρη Πετρούνια και Βασιλική Μιλλούση, με την καθοδήγηση της γυμνάστριας του σχολείου Ρούσου Κωνσταντίνας και του υπεύθυνου του τμήματος Γιάννη Τσιριπίδη. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε σε ζωντανή σύνδεση και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν αποκομίζοντας πολλά για τα Ολυμπιακά Ιδεώδη, τις Αξίες, τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού, την πορεία των Ολυμπιονικών μας μέχρι την επιτυχία, και τα σχέδια τους για το μέλλον. Στο τέλος τους ευχηθήκαν όλοι μαζί ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!!!

ολυμπικ2   ολυμπικ1   ολυμπικ3

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΝΕΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.