ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
—————————
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ Αλεξάνδρεια, 23 / 09 / 2021
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: – 17749 –

Ταχ. Διεύθυνση : Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού ΠΡΟΣ:
Ταχ. Κώδικας : 59300 Αλεξάνδρεια Ως πίνακας αποδεκτών
Πληροφορίες : Ραφαηλίδου Ευαγγελία
Τηλέφωνο : 23330 -53071 & 53072
FAX : 23330 -53045
Email : eva@alexandria.gr

ΘΕΜΑ: Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία.

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Αλεξάνδρειας θα συμμετέχει στην 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών (Π.Ο.Σ.Ε.Α), αναλαμβάνοντας να υποδεχθεί την “Φλόγα της Αγάπης” την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 6.00 μ.μ. στην πόλη της Αλεξάνδρειας..
Παράλληλα την ημέρα της εκδήλωσης, θα γίνει από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συγκέντρωση φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Αλεξάνδρειας, που στόχο έχει την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στην αγορά φαρμάκων.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας θα διοργανώσει Εθελοντική Αιμοδοσία στις 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 09:00 π.μ έως και 13:00 μ.μ στο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Αλεξάνδρειας με σκοπό την ενίσχυση του αποθέματος σε αίμα της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Αλεξάνδρειας που θα εξυπηρετεί την κάλυψη έκτακτων κυρίως περιστατικών ασθένειας ή ατυχήματος συνανθρώπων μας.
Παρακαλούμε τους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολικών μονάδων τους καθώς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου να στηρίξουν τις παραπάνω εκδηλώσεις με την παρουσία τους.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη
του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας –
Παιδείας και Πολιτισμού

Ραφαηλίδου Ευαγγελία

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.