ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Α ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023-2024

Ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των μαθητών/-τριων που θα φοιτήσουν στην Πρώτη Τάξη ( Α΄) του Δημοτικού σχολείου, κατά το σχολικό έτος 2023-2024 ,θα πραγματοποιηθούν από   1 Μαρτίου  έως 20 Μαρτίου 2023.

Κατά το σχολικό έτος 2023-2024 στην Πρώτη Τάξη ( Α΄) του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν  οι μαθητές/μαθήτριες   που γεννήθηκαν από 1-1-2017 μέχρι και 31-12-2017.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

1.Αίτηση εγγραφής ( Θα την παραλάβετε από το Σχολείο και θα συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία).

2. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας-Αναζητείται αυτεπάγγελτα από το σχολείο ( για τους αλλοδαπούς μαθητές ληξιαρχική πράξη γέννησης ή ομοειδές πιστοποιητικό, επίσημα μεταφρασμένο).

3. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Εμβολίων – Φωτοτυπία των σελίδων εμβολιασμού του μαθητή ή άλλο στοιχείο από το οποίο προκύπτει πως έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.

4Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή(Α.Δ.Υ.Μ.)- Από κρατικό νοσοκομείο ή από ιδιώτη παιδίατρο. ( Θα το παραλάβετε από το Σχολείο και θα το επιστρέψετε συμπληρωμένο από τον παιδίατρο ).

5Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/μαθήτριας (π.χ. συμβόλαιο , λογαριασμός ηλεκτρικής ενέργειας, λογαριασμός τηλεφώνου ).

6.Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (Εκδίδεται από το Νηπιαγωγείο).

7.Γνωμάτευση από ΚΕΔΑΣΥ  για φοίτηση του/της μαθητή/τριας σε ειδικό εκπαιδευτικό πλαίσιο.

8.Πρόσθετα δικαιολογητικά κατά περίπτωση:
α)Εάν το παιδί πάσχει από χρόνια ασθένεια, σχετική ιατρική γνωμάτευση
β)Δικαστική Απόφαση ή Ιδιωτικό Συμφωνητικό Επιμέλειας (σε περίπτωση διαζυγίου ή διάστασης)

Τα σχετικά δικαιολογητικά θα παραδοθούν αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση του σχολείου .Παρακαλούμε, θερμά, πριν από την επιτόπια επίσκεψή σας στη σχολική μονάδα να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τη διεύθυνση του σχολείου στα τηλέφωνα 2131301522  , 2105540423 ή επικοινωνία  μέσω  mail στο mail@dim-eid-elefs.att.sch.gr  ώστε να προγραμματισθεί από κοινού η συνάντηση ως προς την ώρα και την ημέρα για τη διεκπεραίωση της σχετικής διαδικασίας εγγραφών με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, όπως αυτά περιγράφονται παραπάνω  .

Κατά την περίοδο των εγγραφών, τηρούνται τα  μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού , όπως αυτά ανακοινώνονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.)



Λήψη αρχείου