KOINOΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣΛήψη αρχείου

Παράταση εγγραφών σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2021-22

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές μαθητών/τριών στα δημόσια Νηπιαγωγεία και  Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2021-22,

παρατείνονται μέχρι και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Α ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των μαθητών/-τριων που θα φοιτήσουν στην Πρώτη Τάξη ( Α΄) του Δημοτικού σχολείου, κατά το σχολικό έτος 2021-2022 ,θα πραγματοποιηθούν από   1 Μαρτίου  έως 20 Μαρτίου 2021.

Κατά το σχολικό έτος 2021-2022 στην Πρώτη Τάξη ( Α΄) του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν  οι μαθητές/μαθήτριες   που γεννήθηκαν από 1-1-2015 μέχρι και 31-12-2015.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

1.Αίτηση εγγραφής ( Θα την παραλάβετε από το Σχολείο και θα συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία).

2. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας-Αναζητείται αυτεπάγγελτα από το σχολείο ( για τους αλλοδαπούς μαθητές ληξιαρχική πράξη γέννησης ή ομοειδές πιστοποιητικό, επίσημα μεταφρασμένο).

3. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Εμβολίων – Φωτοτυπία των σελίδων εμβολιασμού του μαθητή ή άλλο στοιχείο από το οποίο προκύπτει πως έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.

4Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή(Α.Δ.Υ.Μ.)- Από κρατικό νοσοκομείο ή από ιδιώτη παιδίατρο. ( Θα το παραλάβετε από το Σχολείο και θα το επιστρέψετε συμπληρωμένο από τον παιδίατρο ).

5Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/μαθήτριας (π.χ. συμβόλαιο , λογαριασμός ηλεκτρικής ενέργειας, λογαριασμός τηλεφώνου ).

6.Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (Εκδίδεται από το Νηπιαγωγείο).

7.Γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή εγκεκριμένο δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο για φοίτηση του/της μαθητή/τριας σε ειδικό εκπαιδευτικό πλαίσιο.

8.Πρόσθετα δικαιολογητικά κατά περίπτωση:
α)Εάν το παιδί πάσχει από χρόνια ασθένεια, σχετική ιατρική γνωμάτευση
β)Δικαστική Απόφαση ή Ιδιωτικό Συμφωνητικό Επιμέλειας (σε περίπτωση διαζυγίου ή διάστασης)

Τα σχετικά δικαιολογητικά θα παραδοθούν αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση του σχολείου σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες.

Κατά την περίοδο των εγγραφών, αποτελεί μέριμνα όλων η τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.)  https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/ 
Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε, θερμά, πριν από την επιτόπια επίσκεψή σας στη σχολική μονάδα να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τη διεύθυνση του σχολείου στο 2105540423 ή επικοινωνία  μέσω  mail στο mail@dim-eid-elefs.att.sch.gr  ώστε να προγραμματισθεί από κοινού η συνάντηση ως προς την ώρα και την ημέρα για τη διεκπεραίωση της σχετικής διαδικασίας εγγραφών με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, όπως αυτά περιγράφονται παραπάνω  και απαραίτητα με τη χρήση μάσκας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 16 και 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, κλειστές θα παραμείνουν αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη 16 και 17 Φεβρουαρίου, όλες οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (όλων των βαθμίδων) στην Περιφέρεια Αττικής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς,
κλειστό θα είναι τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας , για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών, εξαιτίας της κακοκαιρίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Αττικής κ.Πατούλη στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των τμημάτων/βαθμίδων Κ9 και Μ1 έως και 4/2/2021 , διότι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοιό δύο μαθητές του σχολείου μας και ενεργοποιήθηκε άμεσα το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Επιπλέον τίθενται σε καραντίνα 14 ημερών έως και 4/2/2021 οι μαθητές που μεταφέρονται από τα Μέγαρα.
Οι γονείς και κηδεμόνες να παρακολουθούν την υγεία των παιδιών τους.

Ο Διευθυντής

Μιτακίδης Λεωνίδας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της σχολικής μας μονάδας από αύριο 23-12-2020, διότι σε έλεγχο με rapid test στο προσωπικό του σχολείου από τον ΕΟΔΥ βρέθηκε μέλος του προσωπικού θετικό κρούσμα και ενεργοποιήθηκε άμεσα το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.
Οι γονείς και κηδεμόνες να παρακολουθούν την υγεία των παιδιών τους.

Ο Διευθυντής

Μιτακίδης Λεωνίδας