Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

1. Οι απουσίες των μαθητών που θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα (1-26 Ιουνίου) δεν θα προσμετρηθούν, εφ΄όσον ο μαθητής ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου για νόσηση από COVID_19 ή έχει στο οικογένειακό του περιβάλλον άτομο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες
Υπάρχει η Υπ.Δήλ. για την απουσία μαθητών λόγω Κοροναϊού. (μπορείτε να την αποστείλετε συμπληρωμένη στο email του σχολείου σε περίπτωση που δεν θα φοιτήσει ο μαθητής/τρια κατά το διάστημα αυτό)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

(άρθρο 8 Ν.1599/1986)

 

Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8,

παρ. 4 Ν. 1599/1986)

 

 

ΠΡΟΣ(1): Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΩΡΙΟΥ
Ο – Η Όνομα:   Επώνυμο:  
Όνομα και Επώνυμο Πατέρα:
Όνομα και Επώνυμο Μητέρας:
Ημερομηνία γέννησης(2):
Τόπος Γέννησης:  
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:   Τηλ:  
Τόπος Κατοικίας: Οδός: Αριθ: ΤΚ:
Αρ. Τηλεομοιοτύπου (Fax): Δ/νση Ηλεκτρ. Ταχυδρομείου

(Ε-mail):

 

 

 

 

 

Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι:

Είμαι γονέας/ κηδεμόνας τ…. μαθητ……., ………………………………..………………………………………………της …………. τάξης, του ………. τμήματος του Δημοτικού Σχολείου Δωρίου.

 

 

Και δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν επιθυμώ το παιδί μου να προσέλθει στο σχολείο από 1/6/2020 μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους, διότι:

 

  • Το τέκνο μου ανήκει σε ευπαθή ομάδα με κίνδυνο να νοσήσει από COVID-19.

 

  • Έχω άτομο στο οικογενειακό μου περιβάλλον που ανήκει σε ευπαθή ομάδα

   με κίνδυνο να νοσήσει από COVID-19 ή ήδη νοσεί.

 

 

Η ομάδα αυξημένου κινδύνου ορίζεται από το άρθρο εικοστό πέμπτο της από 14.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α 64) και την υπ αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.64/315/οικ.8030/18.3.2020 κοινή απόφαση Υπουργών Υγείας και Εσωτερικών (ΦΕΚ Β ́928).

 

Ημερομηνία:      ../06/2020

 

Ο – Η Δηλών

 

 

(Υπογραφή)

 

 

(1) Αναγράφεται από τον ενδιαφερόμενο πολίτη ή Αρχή ή η Υπηρεσία του δημόσιου τομέα, που απευθύνεται η αίτηση.

(2) Αναγράφεται ολογράφως.

(3) «Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτόν του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών.

Αφήστε μια απάντηση