«Διαχείριση συγκρούσεων μεταξύ μαθητών/τριών, ο ρόλος της οικογένειας , ο ρόλος των εκπαιδευτικών, τεχνικές επικοινωνίας »

IMG 6708

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών και ο σύλλογος γονέων του Δημοτικού Σχολείου Χιλιομοδίου, στο πλαίσιο εξωστρέφειας, διάχυσης της γνώσης, αλλά και στήριξης της εκπαιδευτικής κοινότητας,
Σας καλεί σε παιδαγωγική-επιμορφωτική ομιλία – συζήτηση με θέμα:
«Διαχείριση συγκρούσεων μεταξύ μαθητών/τριών, ο ρόλος της οικογένειας , ο ρόλος των εκπαιδευτικών, τεχνικές επικοινωνίας »
Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 στις 2.00 -4.00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.
Προσκεκλημένη η διεπιστημονική ομάδα του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Κορινθίας, αποτελούμενη από την κα. Αναστασία Γεωργίου, εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής και εκπαίδευσης, Προϊσταμένη του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., την κα. Γεωργία Ρόντου κοινωνική λειτουργό, και την κα Σοφία Ροτζιώκου, ψυχολόγο .
Θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις μεταξύ των παιδιών και τις συγκρούσεις στο χώρο του σχολείου, αλλά και εκτός σχολείου . Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε τεχνικές επίλυσης συγκρούσεων, αλλά και σε συγκεκριμένες δεξιότητες που είναι απαραίτητες, από την πλευρά των εκπαιδευτικών , των γονέων αλλά και των μαθητών/τριών , ώστε να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά συγκρουσιακές καταστάσεις. Θα έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε και να συζητήσουμε τους προβληματισμούς μας.
Παρακαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!
Με εκτίμηση η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου