14-6-2024- ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ- ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ

IMG 7203

Στη αυλή του Δ.Σ. Χιλιομοδίου, πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου 2024 και ώρα 8:30 μ.μ., η τελική γιορτή του σχολείου μας. Η γιορτή ήταν αφιερωμένη τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και όλοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν και να απολαύσουν στιγμές και ατάκες της αγαπημένης ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» . Τα παιδιά παρουσίασαν ,με πολύ μεγάλη επιτυχία, τρία αποσπάσματα από την ταινία , επίσης χόρεψαν και τραγούδησαν τραγούδια της ταινίας με κέφι και ενθουσιασμό!
Στην αρχή ,με λίγα λόγια, μίλησε η Δ/ντρια ,αναφέρθηκε στα προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν αυτή τη σχολ. χρονιά και αποχαιρέτησε τους μαθητές /τριες της ΣΤ΄τάξης ,που θα φοιτήσουν πλέον στο Γυμνάσιο. Στη συνέχεια, οι μαθητές /τριες της ΣΤ΄τάξης, παρουσιάστηκαν τραγουδώντας στη σκηνή με μια μουσικοχορευτική διασκευή του τραγουδιού “Ας κρατήσουν οι χοροί” και μιλώντας ο καθένας για το εαυτό του , για τα όνειρά του αποχαιρέτησαν το Δημοτικό Σχολείο!
Στο τέλος της γιορτής προβλήθηκε παρουσίαση αφιερωμένη σ’ αυτούς , με φωτογραφίες τους από την Α΄ τάξη ως σήμερα , όπου όλοι συγκινημένοι και δακρυσμένοι αναρωτηθήκαμε πώς πέρασαν τόσο γρήγορα τα χρόνια; Αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα χάρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ Κουρούπης. Στη σκηνή ήταν παρούσες και οι παλιές δασκάλες των μαθητών/τριών: Μαρία Παπαδά, Αλεξάνδρα Κεπεντζή, Μαρίνα Καραβοκύρη ,που τους ευχήθηκαν καλή πρόοδο στο Γυμνάσιο τώρα! Στη συνέχεια απολαύσαμε τα γλυκά και αλμυρά κεράσματα που μας πρόσφεραν οι κυρίες του Συλλόγου!
Τη γιορτή παρακολούθησαν πολλοί γονείς και φίλοι του σχολείου . Όλοι έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά! Παρόλο που δεν πραγματοποιήθηκαν αρκετές πρόβες, λόγω κλεισίματος των σχολείων, παρουσίασαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα , το χάρηκαν και αυτά αλλά και οι γονείς τους που τα καμάρωσαν με τη δροσιά και τον αυθορμητισμό τους . Θερμά συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς που διοργάνωσαν και συντόνισαν τη γιορτή, ενέπνευσαν, και εμψύχωσαν τα παιδιά.
Για την υλοποίηση της γιορτής συνεργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί :
Οι δασκάλες της Γ΄τάξης: Καραβοκύρη Μαρίνα ,Αλματζή Ιφιγένεια, Οικονόμου Ιωάννα, της Β΄τάξης : Γκογκάκη Αναστασία, της ΣΤ΄ τάξης: Πιπίλου Ελένη , Βλαχογιώργου Νίκη (για την επιμέλεια των σκετς και της μουσικοχορευτικής διασκευής), και οι εκ/κοί: ΤΠΕ Μαυραγάνη Τερψιχόρη, Φ. Αγωγής Σκούρτη Αγγελική για τα χορευτικά, Ραντίτσας Κων/νος για τα τραγούδια της χορωδίας.
Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Γονέων που πάντα στηρίζει τις δράσεις του σχολείου, ευχαριστούμε τον κ. Σκούπα Παναγιώτη και γονείς των μαθητών/τριών μας, για τη βοήθειά τους να στηθεί η εξέδρα με ξύλα της σκηνής, ευχαριστούμε πολύ όλο το προσωπικό του σχολείου που συνέβαλε στην διεξαγωγή  της εορτής λήξης!Και του χρόνου!

IMG 7584 IMG 7582 IMG 7587 IMG 7585IMG 7587IMG 7587 IMG 7582

IMG 7587!IMG 7584 IMG 7582 IMG 7206 IMG 7204IMG E7472

IMG 7587IMG 7586IMG 7582