Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα(και την Κύπρο). Στο χτες, στο σήμερα , στο αύριο. (Δίκτυο Συνεργατικών Σχολείων)

Το Σχολείο μας συμμετέχει στο Δίκτυο Συνεργατικών Σχολείων «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα. Στο χθες, στο σήμερα, στο αύριο», για το σχολικό έτος 2023 – 2024,μαζί με σχολεία από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και πέρα από αυτήν.
Συμμετέχουμε κι εμείς στην υπέροχη ομάδα και ,κυρίως με την ομάδα των σχολείων που ανήκουμε , έχουμε αναπτύξει στενούς δεσμούς συνεργασίας και κεντρικό θέμα τη γνωριμία του τόπου μας μέσα από πολιτιστικές και περιβαλλοντικές διαδρομές. Φέτος συναποφασίσαμε να συμμετέχουμε και με ανταλλαγές ευχών , καρτών αλλά και συναντήσεις εξ αποστάσεως με τα σχολεία της ομάδας μας ώστε να γνωριστούνε τα παιδιά και να παρουσιάσουν ότι έχουν ετοιμάσει. Επιλογές υποθεμάτων(αρχαίες τοποθεσίες- δάση–μνημεία– έθιμα – προϊόντα κ. ά)
Οι δραστηριότητες της ομάδας μας θα παρουσιαστούν μαζί με τις εργασίες όλων των ομάδων του Δικτύου, στο padlet μας αλλά και στο κεντρικό padlet όλων των ομάδων. Επίσης θα συμμετέχουμε και στην έκδοση μιας συνεργατικής εφημερίδας με τίτλο «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα. Στο χτες, στο σήμερα, στο αύριο». Η έκδοση θα είναι και στα αγγλικά, γαλλικά , γερμανικά. Οι φωτογραφίες είναι από την τελευταία συνάντηση των μαθητών/τριών των σχολείων της ομάδας μας , στις 7-3-2024.

IMG 6795 IMG 6797 IMG 6799 IMG 6792 IMG 6794