ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο καιρός έφτιαξε και εμείς αποφασίσαμε να ομορφύνουμε περισσότερο το σχολείο μας , ζωγραφίζοντας στους τοίχους. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Μάνια και την κ. Μαρία για την πολύτιμη βοήθεια.

IMG 1878IMG 1879IMG 1880

Μαρτίκα Αθηνά

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Η μαθήτρια της Β’ τάξης του σχολείου μας Μαριλένα Ρ. βραβεύτηκε για τη ζωγραφιά της με θέμα την ¨Εθελοντική Αιμοδοσία¨ στην όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση που οργάνωσε ο Σ.Ε.Π.Ε. Λιβαδειάς σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων!

IMG 1781

Μαρτίκα Αθηνά

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Στα πλαίσια διοργάνωσης ημέρας Αιμοδοσίας από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λιβαδειάς στις 13/5, οι μαθητές του σχολείου μας ενημερώθηκαν για τη σημασία και την αξία της αιμοδοσίας.

IMG 1671

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Πριν έρθουν οι πασχαλινές μας διακοπές αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μια εκπαιδευτική εκδρομή στη Θήβα και να επισκεφτούμε το υπέροχο μουσείο της και το Πάρκο Κυκλοφορικής Αγωγής και περάσαμε μια όμορφη και διαφορετική Πέμπτη!

IMG 1366IMG 1371

Μαρτίκα Αθηνά

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ALL FOR BLUE

Είχαμε μια ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συνάντηση με την ομάδα της All for Blue. Μας ενημέρωσαν για τη μεγάλη οικολογική καταστροφή των θαλασσών από τον άνθρωπο, για τους καρχαρίες που κινδυνεύουν από εμάς και για το ότι πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες ΑΜΕΣΑ.. Ας ελπίσουμε να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο…

IMG 1089

Μαρτίκα Αθηνά

25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Σήμερα παραμονή της εθνικής μας γιορτής ήρθαμε στο σχολείο για να τραγουδήσουμε επετειακά τραγούδια, να μάθουμε πληροφορίες για τις μάχες των προγόνων μας και να φωνάξαμε δυνατά τη φράση από το Θούριο του Ρήγα Φεραίου που ακόμα και σήμερα είναι επίκαιρη!

IMG 1018

 

Μαρτίκα Αθηνά

ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ

Φτιάξαμε το πρώτο μας βιβλιαράκι για το ηλιακό μας σύστημα και περάσαμε όμορφα! Παρακολουθήσαμε και ένα ενδιαφέρον εκπαιδευτικό βίντεο που μας έδωσε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το βιβλίο μας!

IMG 0939 1

Μαρτίκα Αθηνά