11/7: Παγκόσμια Ημέρα Πληθυσμών Η 11η Ιουλίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Πληθυσμών το 1990 για να κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό τα προγράμματα του «Ταμείου για τον Πληθυσμό» (UNFPA), ενός οργανισμού του ΟΗΕ που προωθεί το δικαίωμα κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού στην υγεία και τις ίσες ευκαιρίες. Το «Ταμείο» σχεδιάζει και υλοποιεί πολιτικές και προγράμματα περιορισμού της φτώχειας, αντισύλληψης, ασφαλούς κύησης, πρόληψης και αντιμετώπισης του AIDS και ισότητας των δύο φύλων.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων χάρισε στους μαθητές και τις μαθήτριες μαρτάκια και τους/τις έδωσε τα αναμνηστικά με φωτογραφίες και δωράκια. Καλό μήνα!
Ο Γετι ταξιδεύει στα θρανία των Α’ και Δ2 τάξεων. Ένας φανταστικός ήρωας που μας μαθαίνει τη δύναμη του ΑΚΟΜΗ και μας βγάζει τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας.Κωνσταντινιδης Χάρης και Θεοδοσιάδου Χρυσα
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.