Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία

Καλησπέρα σας αγαπητοί γονείς και φίλοι!!!

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου, είναι η ημερομηνία που ιδρύθηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Η Υγειονομική περίθαλψη έδωσε στην κοινωνία μας όλα εκείνα τα απαραίτητα αγαθά που καλυτέρευσαν την καθημερινότητά μας, τη ζωή μας, την υγεία μας κατά κύριο λόγο, αλλά και που ανέβασε το προσδόκιμο ζωής.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω και με κύριο κριτήριο την εθελοντική προσφορά που θα πρέπει να έχουμε κατά νου όλοι μας, ως Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Νομού Άρτας, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε ενεργά στην αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Άρτας και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Νομού Άρτας.

Πολλοί από τους συνανθρώπους μας εξακολουθούν να έχουν ανάγκη το δώρο της ΖΩΗΣ. Η εθελοντική αιμοδοσία μπορεί να τους το προσφέρει .

Σας περιμένουμε όλες και όλους να συνδράμουμε στην τόση σημαντική δράση, η οποία όχι μόνο θα προσφέρει ένα ακόμη λιθαράκι στο κοινό καλό, αλλά που θα παραδειγματίσει και θα ευαισθητοποιήσει τα ίδια μας τα παιδιά, τα οποία θα δουν τους γονείς τους να συμμετέχουν σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός! Για όσα παιδιά θα συνοδεύσουν τους γονείς τους, γνωρίζοντας από πριν την ομάδα αίματος τους, θα μπορέσουν να συμμετάσχουν και αυτά σε ένα διαδραστικό παιχνίδι.

Το ραντεβού μας λοιπόν είναι στις 07/04/2024, ημέρα Κυριακή και ώρες 09:30-13:30,ως χώρος της αιμοδοσίας έχει οριστεί το 7ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας που βρίσκεται στο Τρίγωνο, απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μάξιμου.

Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Νομού Άρτας

 

434717754 738258288421103 1128954757277004776 n ιστοσελιδα

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση