Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Let’s do it Greece

Let’s do it Greece

Το Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά στον διαγωνισμό « Lets do it Greece », στη μεγαλύτερη εθελοντική δράση της χώρας όπου σχολεία και εθελοντές ενώνουν τις δυνάμεις τους με παράλληλες δράσεις καθαρισμού, αναδασώσεων και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων. Οι δράσεις αυτές αναμένεται να κορυφωθούν την Κυριακή 14 Απριλίου που έχει οριστεί ως η ημέρα της πανελλαδικής εκστρατείας.

Στα πλαίσια αυτής της εκστρατείας, σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου 2024  πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση στην αυλή του σχολείου μας με τη συνδρομή του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Αρταίων που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκλησή μας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης παρακολούθησαν τη διαδικασία της δεντροφύτευσης  και ανέλαβαν οι ίδιοι ενεργό ρόλο ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων υπαλλήλων. Με θετική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας, κινητοποιήθηκαν και αγκάλιασαν αυτή τη δράση εθελοντισμού ελπίζοντας σε μια θετική αλλαγή στην προστασία του περιβάλλοντος.

Οι δράσεις του σχολείου μας όμως δε σταματούν εδώ. Μείνετε συντονισμένοι γι’ αυτά που θα ακολουθήσουν μέχρι τις 14 Απριλίου.

 

 

 

 

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση