Πασχαλινές ευχές από το Δημοτικό Σχολείο Αμμοχωρίου

Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Αμμοχωρίου εύχονται το αναστάσιμο φως να φωτίζει το μυαλό και να ζεσταίνει τις καρδιές όλων μας!

Πασχαλινή δράση του Συλλόγου Γονέων στο Δημοτικό Σχολείο Αμμοχωρίου

Την Τετάρτη 24/4 ο Σύλλογος Γονέων/ Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου διοργάνωσε ένα πασχαλινό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για τα παιδιά με πολλές εκπλήξεις και κεράσματα. Οι μικροί/ές μαθητές/τριες ενθουσιάστηκαν και συμμετείχαν με χαρά και ανυπομονησία στα δρώμενα περνώντας στιγμές ανεμελιάς λίγο πριν τις πασχαλινές διακοπές.  

Το Δημοτικό Σχολείο Αμμοχωρίου στη θεατρική παράσταση “Το Μαγεμένο Πηγάδι”

Την Τρίτη 23 Απριλίου οι μαθητές/τριες του σχολείου μας παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση “Το Μαγεμένο Πηγάδι” που παρουσίασε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας αίθουσα “Θόδωρος Αγγελόπουλος”. Οι εξαιρετικές ερμηνείες, τα υπέροχα σκηνικά και κοστούμια καθώς και τα επίκαιρα μηνύματα που πέρασαν στα παιδιά προκάλεσαν τον ενθουσιασμό τους για την εμπειρία αυτή. Ευχαριστούμε το […]

Η Γ’ τάξη φτιάχνει “ηλιακά λεωφορεία”

Με πολύ κέφι και φαντασία οι μαθητές/τριες της Γ’ τάξης κατασκεύασαν τα δικά τους ηλιακά λεωφορεία, με αφορμή το ομώνυμο μάθημα στη Γλώσσα.  

“Πνευματικά παιχνίδια” της Ε’ τάξης

Στην υποενότητα της Γλώσσας Ε’ Δημοτικού “Πνευματικά παιχνίδια” οι μαθητές/τριες επιδόθηκαν στο σκάκι!  

Στιγμές ανεμελιάς της Ε’ Δημοτικού με θέατρο σκιών στην τάξη

Αυθόρμητη δράση στην τάξη στην ενότητα της Γλώσσας Ε’ Δημοτικού “Κατασκευές”! Οι φιγούρες είναι δημιουργίες του Γιάννη Ξανθόπουλου, τα σκηνικά στον πίνακα επιμελήθηκαν οι μαθητές/τριες βάζοντας ο καθένας/ καθεμία κάποιες πινελιές με χρήση διαδραστικού βίντεο- προβολέα.

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Αμμοχωρίου

Ευχαριστούμε την οικογένεια Κωνσταντινίδη από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την προσφορά υλικού στο σχολείο μας εις μνήμη του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Οι συμμετοχές του Δημοτικού Σχολείου Αμμοχωρίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοζωΐας

Η Α΄τάξη συμμετείχε και παρουσίασε ένα μικρό θεατρικό σκετς: Η Δ΄τάξη δημιούργησε μια ψηφιακή γκαλερί για τα απειλούμενα είδη: H Ε΄ τάξη συμμετείχε με μια αφίσα:  

4 Απριλίου – Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων & Πανελλήνια ημέρα Φιλοζωΐας

Η 4η Απριλίου είναι η Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων και από φέτος καθιερώνεται και ως η Πανελλήνια ημέρα Φιλοζωΐας. Οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Αμμοχωρίου δημιούργησαν συνθήματα και ζωγραφιές αφιερωμένες στα αδέσποτα ζώα και όχι μόνο.  

Η μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Αμμοχώρι

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των μαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου Αμμοχωρίου σε αντίξοες καιρικές συνθήκες με πολύ κρύο και βροχή κατά περιόδους. Αρχικά οι μαθητές/τριες του Δημοτικού και του Γυμνασίου συγκεντρώθηκαν στον αύλειο χώρο του Δημοτικού για την έπαρση της σημαίας μας. Στη συνέχεια παρακολούθησαν τη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και […]

;
Copyright © ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση