28η Οκτωβρίου 2022

  Παράδοση της σημαίας   Παρέλαση και επίσημη ομιλία

Διαδικτυακά προγράμματα Ειδικής Αγωγής

Το Παιδαγωγικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Μαθησιακών Δυσκολιών υλοποιεί ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακά προγράμματα Ειδικής Αγωγής για παιδιά από την προσχολική ηλικία μέχρι και την εφηβεία. Για πληροφορίες επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΨΥΧΙΚΗΣ-ΥΓΕΙΑΣ-ΚΑΙ-ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ-ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ  

Ενημερωτικό σεμινάριο για γονείς σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου ΙΤΕ διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο για γονείς Νηπιαγωγείου – Δημοτικού στις 19/10/2022 με θέμα: “Πώς θα μιλήσουμε στα μικρά παιδιά για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς και ποια εργαλεία υπάρχουν και μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των παιδιών από διαδικτυακούς κινδύνους”. Λεπτομέρειες για τη συμμετοχή στο […]

Περιβάλλον: ομαδική εργασία Ε’ & ΣΤ’ τάξης

Οι μαθητές /τριες της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης παρουσιάζουν την ομαδική εργασία τους με θέμα το “Περιβάλλον”, την οποία πραγματοποίησαν υπό την επίβλεψη της εκπαιδευτικού Εικαστικών ΠΕ08 Μήσσια Καρολίνας.

Μνημόνιο Ενεργειών για τη Διαχείριση Σεισμικού Κινδύνου σε Σχολική Μονάδα

Λήψη αρχείου

Εσωτερικός Κανονισμός Σχολικής Μονάδας

Λήψη αρχείου

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου  γιορτάστηκε η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στον προαύλιο χώρο του σχολείου με τη συμμετοχή όλων των μαθητών. Με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής τα παιδιά αγωνίστηκαν σε ποικίλα αγαπημένα τους αθλήματα σύμφωνα με το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας.

Ημέρα Ευρωπαϊκών Γλωσσών

Στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας Ευρωπαïκών Γλωσσών στις 26 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές του σχολείου προχώρησαν σε δράσεις με σκοπό την εξοικείωσή τους με απλές καθημερινές λέξεις σε διαφορετικές γλώσσες της Ευρώπης.  

;
Copyright © ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση