Μαρ 15 2018

Άρθρα του/της ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

 

                             

 

 

 

  (Του Γιώργου & Θεώνης Τσ.)

B΄ τάξη  σχ. έτος 2017-18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΛΙΚΑ

500 γραμμάρια βούτυρο

2 ποτήρια ζάχαρη

Λίγη βανίλια

2 αυγά

5 – 6 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Γλάσο : 3 ασπράιδα αυγού, 4 ½ προτήρια ζάχαρη άχνη, λίγο λεμόνι.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε το βούτυρο και μετά προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη βανίλια . Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και το  αλεύρι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο  φούρνο με αντιστάσεις στους 200 ο C για περίπου 10΄ (λεπτά).

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

 

 

 

Αφού τα δοκιμάσαμε … τα κρίναμε!!!

  • Μου άρεσαν πάρα πολύ. Είναι πεντανόστιμα τα κουλουράκια γι’ αυτό τα διάλεξα. (Θεώνη)
  • Η εμφάνισή τους είναι τέλεια!!!  Είναι πεντανόστιμα  !!! (Αναστασία Ι.)
  • Η εμφάνισή τους είναι πανέμορφη, ωραία, τέλεια, σούπερ ντούπερ, φανταστική ! Βάζω 10. (Μιχαήλ Φρ.)
  • Στην εμφάνιση : 1000.  Στη γεύση : 30,000,000,000 (Γιώργος Μ.)
  • Η εμφάνιση από τα μπισκότα ήταν πανέμορφη, γι’ αυτό ο βαθμός του Γιώργου και της Θεώνης είναι  1.000.000.000  (Γιώργος Θ Τσ. .)
  • Εμφάνιση : ωραία !     Γεύση : τέλεια!    (Βασίλης Γκ.)
  • Όλα ήταν τέλεια !!!!!!!!  Αξίζουν !!!  (Αστέριος  Μ.)
  • Εμφάνιση : τέλεια !!!    Γεύση : τέλεια !!!!!!!!!!!   (Ρεντιόλ Σ.)
  • Πανέμορφα, ωραία, τέλεια, σούπερ, φανταστικά.  (Βλαδίμηρος  Σχ.)
  •  Ήταν φανταστικό μπισκότο (Κων/νου Μ.)

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *