Αγιασμός Σχολείου 11-09-24

Αγιασμός Σχολείου 11-09-24

Αγαπητοί γονείς  και κηδεμόνες,

 

Ο Αγιασμός του Σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11-09-2024 στις 9:00 π.μ στο προαύλιο του σχολείου μας.

 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στη σχολική μονάδα  με τις τσάντες τους στις 9:00 π.μ. συνοδεία των γονέων τους και θα αποχωρήσουν με ευθύνη τους, κατά τις 10:30 π.μ.

 

Μετά το πέρας του Αγιασμού, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα περάσουν στις αίθουσες διδασκαλίας μαζί με τις/τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων για μια πρώτη γνωριμία και παραλαβή όλων των σχολικών εγχειριδίων (βιβλίων) τους

 

Παράλληλα, οι γονείς θα προσέλθουν στο πέτρινο κτίριο όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον Διευθυντή, κύριο Μιχάλη Παπαγιαννάκη σχετικά με τη σχολική ζωή και τη νέα σχολική χρονιά.

 

Σχετικά με το πρόγραμμα των επόμενων ημερών θα υπάρχει ενημέρωση  στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έχουν δηλώσει οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου. 

 

Σας συνιστούμε να ελέγχετε καθημερινά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας προκειμένου να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για όλες τις δράσεις/δραστηριότητες του σχολείου

 

Οι γονείς – κηδεμόνες που επιθυμούν βεβαίωση για την εργασία τους, θα την παραλάβουν, πριν αποχωρήσουν, από την κυρία Αναστασίου Ματίνα (Εκπ/κο Φυσικής Αγωγής) στο Γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων.

 

 ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

 

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

 book Wallpaper 1