Ευχαριστήρια επιστολή προς Κο και Κα Μαρτίνου για την Αντικατάσταση της σκεπής του σχολείου μας

 

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια επιστολή

 

            Αξιότιμε κύριε Μαρτίνο ,

Αξιότιμη κυρία Μαρτίνου,

Εμείς, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του Δ. Σ. Αφιδνών σας ευχαριστούμε θερμά για την απόφασή σας να στηρίξετε για ακόμα μία φορά το σχολείο μας.

Αισθανόμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για την αντικατάσταση και στεγανοποίηση όλων των κεραμιδιών σε όλες τις σκεπές του σχολείου μας, έργο το οποίο συμβάλλει ουσιαστικά στην ποιοτική και ασφαλή παραμονή των μαθητών μας στους  χώρους του διδακτηρίου μας. Η ευεργεσία σας αυτή προς τη σχολική μας κοινότητα σας τιμά και δείχνει τη μεγάλη σας ευαισθησία και αγάπη  για τους μαθητές  και την  κοινωνία γενικότερα .

Ευχαριστούμε από καρδιάς και τους εξαιρετικούς συνεργάτες σας, που επισκέφθηκαν αρκετές φορές το σχολείο μας.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και χαρά σε σας και την οικογένειά σας! Χαρούμενο κι ευλογημένο το 2024!

 

Με βαθιά εκτίμηση για το έργο σας,

 

Εκ μέρους της Σχολικής Κοινότητας του Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών,

          

Ο Διευθυντής του σχολείου

      ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

DJI 0011

DJI 0012

DJI 0021



Λήψη αρχείου

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

δανειστικη βιβλιοθήκη 2

Στο σχολείο μας από φέτος λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη. Δεκάδες τίτλοι βιβλίων περιμένουν τους μικρούς μαθητές/αναγνώστες μας για να τους ταξιδέψουν μέσα από τις σελίδες τους. Μέσα από τον μαγευτικό κόσμο ενός βιβλίου τα παιδιά μπορούν να αντιληφθούν τον σημαντικό ρόλο της ανάγνωσης. Επιπλέον, μέσω της συμμετοχής τους σε δημιουργικές δράσεις της βιβλιοθήκης μας, οι οποίες προάγουν και ενισχύουν την φιλαναγνωσία και τη φιλομάθεια, οι μαθητές/-τριές μας θα εντοπίσουν βιβλία που ανταποκρίνονται στα προσωπικά τους ενδιαφέροντα και θα εξοικειωθούν με νέους συγγραφείς.  Ακολουθεί ο κανονισμός λειτουργίας της βιβλιοθήκης μας.

(περισσότερα…)

“Το σώμα μου: ένα θαύμα που αγαπώ, φροντίζω και προστατεύω”

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ τάξης του σχολείου μας ολοκλήρωσαν με χαρά και δημιουργικότητα τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων με θέμα “Το σώμα μου: ένα θαύμα που αγαπώ, φροντίζω και προστατεύω” κατασκευάζοντας σε ομάδες έναν ανθρώπινο σκελετό και ατομικά ένα μικρό αναμνηστικό με τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και καλή συνέχεια με τον δεύτερο κύκλο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων με θέμα τα σύγχρονα επαγγέλματα!

IMG 20231122 123018 IMG 20231122 122944 1 IMG 20231122 093738 1