ΕΚΛΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

.jpg

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου 1821

Πέμπτη 24/3/2022

  • 08:15 – 09:40 π.μ. Γιορτή – Αφιέρωμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 ανά τμήμα .

Την ημέρα αυτή δε θα γίνουν μαθήματα ούτε θα λειτουργήσει το ολοήμερο. Οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους από 09:4010:00 π.μ. από το σχολείο. Τα σχολικά λεωφορεία θα εκτελέσουν τα δρομολόγιά τους κανονικά. Το δρομολόγιο επιστροφής θα ξεκινήσει από το σχολείο στις 09:50 π.μ.

(Παρακαλούμε για τη συνέπειά σας, ώστε να μπορέσει να συνεδριάσει ο σύλλογος διδασκόντων ανενόχλητα μετά.)

Παρασκευή 25/3/2022

  • 10:00 -11:00 π.μ .Δοξολογία στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αφιδνών για την επέτειο την Εθνικής μας Παλιγγενεσίας και κατάθεση στεφάνων.

Στη δοξολογία θα παραστούν μόνο οι μαθητές που πλαισιώνουν τη σημαία  του σχολείου καθώς και οι μαθητές που καταθέτουν το στεφάνι, οι οποίοι πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 9:30 π.μ. με την επίσημη στολή του σχολείου και μάσκα.

Μετά  την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο ηρώο,η σημαία  και το λάβαρο μαζί με τους παραστάτες και τους εκπ/κούς θα μεταβούν στο χώρο της παρέλασης με το μικρό σχολικό λεωφορείο, που θα βρίσκεται έξω από το σχολείο.

  • 11:00 – 11.30 π.μ. (περίπου) Παρέλαση σχολείων στο Πάρκο Αφιδνών

Οι  μαθητές του σχολείου θα βρίσκονται στις 10:30 π.μ. στη γέφυρα του τρένου πριν το πάρκο  Αφιδνών, όπου θα τους περιμένουν εκπ/κοί του σχολείου, για να προετοιμαστούν για την παρέλαση. Οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους στο πέρας της παρέλασης. Μετά την τοπική παρέλαση , η σημαία, το λάβαρο, οι παραστάτες και οι γονείς τους (ένας γονέας) και οι εκπ/κοί θα μεταβούν με το μικρό σχολικό λεωφορείο στον Ωρωπό για την κεντρική παρέλαση του δήμου. Θα επιστρέψουν με τον ίδιο τρόπο στις Αφίδνες περίπου στις 13:30.

Σας υπενθυμίζουμε ότι  η επίσημη στολή του σχολείου μας για τις παρελάσεις και τις γιορτές καθορίζεται (πράξη 8η/12.10.2017) ως εξής:

ΑΓΟΡΙΑ                                                                     ΚΟΡΙΤΣΙΑ

σκουρο μπλε  παντελόνι                                     σκούρα μπλε φούστα

άσπρο πουκάμισο                                                 άσπρο πουκάμισο

σκούρα μπλε γραβατούλα με λάστιχο           φουλάρι σιέλ (υπάρχουν στο σχολείο)

σκούρο μπλε πουλόβερ αμάνικο με βε         σκούρο μπλε πουλόβερ αμάνικο με βε

μαύρα παπούτσια                                                 μαύρα παπούτσια

άσπρο καλσόν

Οι μαθητές πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα μέχρι την ώρα της παρέλασης. Πριν την έναρξη της παρέλασης θα αφαιρέσουν τη μάσκα και θα την ξαναβάλουν μετά το πέρας της.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α΄ ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-23

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΑΦΙΔΝΩΝ

ΤΗΛ: 2295022229

Αφίδνες  22/2/2022

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ

(Π.Δ. 79/2017)

(εγκύκλιος ΥΠΑΙΘ Φ.6/18474/Δ1/18-2-2022)

 

 

  1. Στην Α΄ τάξη του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2022-23 εγγράφονται από 1 μέχρι 20 Μαρτίου 2022 και από τις 08.30 π.μ. μέχρι τις 10.00 π.μ. υποχρεωτικά οι μαθητές/μαθήτριες που γεννήθηκαν το 2016 και η μόνιμη κατοικία τους βρίσκεται εντός των ορίων της Δ.Ε. Αφιδνών. (Κάθε εκπρόθεσμη εγγραφή θα παραπέμπεται υποχρεωτικά  στη Δ/νση Π.Ε για να γίνει δεκτή.)

 

  1. Για την εγγραφή απαιτούνται:

 

  • Αίτηση (Χορηγείται και συμπληρώνεται στο σχολείο.)

 

  • Πιστοποιητικό γέννησης ( Δεν απαιτείται η προσκόμισή του. Βεβαίωση γέννησης μπορεί να εκδοθεί και από το σχολείο μέσω του συστήματος myschool.)

 

  • Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο να αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια και φωτοτυπία των αντίστοιχων σελίδων.

 

  • Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή  (ΑΔΥΜ)  συμπληρωμένο από Ιατρό (Θα βρείτε το έντυπο στο Νηπ/γείο ή στο Δημοτικό και μπορείτε να το προσκομίσετε και το Σεπτέμβριο μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.)

 

  • Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο να φαίνεται η δ/νση κατοικίας του μαθητή. (Λογαριασμός ΔΕΗ ή Ε1 ή Δήλωση μίσθωσης ακινήτου σε περίπτωση ενοικίασης)

 

  • Βεβαίωση φοίτησης από το Δημόσιο ή Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο που φοίτησε το παιδί και διαθέτει άδεια ίδρυσης και λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας.

 

  1. Για την εγγραφή στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα απαιτούνται:

 

  • Αίτηση –Δήλωση εγγραφής στο ολοήμερο (Χορηγείται και συμπληρώνεται στο σχολείο.)

 

 

 

  1. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψή σας στο σχολείο, παρακαλούμε θερμά:

 

  • Να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτοπροσωπία του γονέα που κάνει την εγγραφή.

 

  • Να τηρείτε τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Ε.Ο.Δ.Υ.

 

 

 

 

Ο Δ/ντής του σχολείου

 

 

Μ. Παπαδογιαννάκης