Ιούλ 29 2024

Πίνακας μοριοδότησης εκπ/κών για τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά (για αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ, διαθέσεις για συμπλήρωση ωραρίου, τοποθετήσεις αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΔΕ)

Μοριοδότηση αιτούντων τοποθέτηση σε λειτουργικά κενά 2024-2025

Η μοριοδότηση εξαρτάται από το είδος της τοποθέτησης ή/και από την υπηρεσιακή κατάσταση  του/της εκπαιδευτικού. Η τοποθέτηση εξαρτάται και  από τυχόν συστεγάσεις σχολείων, από τις ομάδες σχολείων κλπ. Γενικά, στις περιπτώσεις πλεονάζοντος προσωπικού, για ολική ή μερική τοποθέτηση σε λειτουργικά κενά, λαμβάνονται υπόψη τα μόρια μεταθέσεων, ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις τα μόρια αποσπάσεων, ως εξής:

  • Προηγούνται οι ανήκοντες σε ειδικές κατηγορίες . Σε περίπτωση σύμπτωσης προτιμήσεων, συγκρίνονται μεταξύ τους με τα κριτήρια που περιγράφονται παρακάτω (αναλόγως αν είναι (και) υπεράριθμοι, αν ζητούν μόνο συμπλήρωση ωραρίου ή πλήρη μετακίνηση κλπ)
  • Οι αιτούντες διάθεση (συμπλήρωση ωραρίου) ακολουθούν κατά προτεραιότητα και συγκρίνονται μεταξύ τους με τα μόρια μεταθέσεων
  • Έπονται οι υπεράριθμοι και συγκρίνονται μεταξύ τους με τα μόρια μεταθέσεων
  • Οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ συγκρίνονται με τους αιτούντες  εντός ΠΥΣΔΕ (μη υπεράριθμους, μη ανήκοντες σε ειδική κατηγορία και για πλήρη μετακίνηση), με τα μόρια αποσπάσεων. Στο σύνολο μορίων των πρώτων περιλαμβάνονται τα οικογενειακά, τέκνων, εντοπιότητας κλπ. όπως αναγράφονται στη υπουργική απόφαση, γι’ αυτό και δεν σημειώνονται ξεχωριστά.
  • Σε όσους ζητούν απόσπαση ή διάθεση, σημειώνονται και οι 2 κατηγορίες μορίων και θα ληφθούν υπόψη τα μόρια του είδους τοποθέτησής τους.
  • Στα μόρια αποσπάσεων ή μεταθέσεων, προστίθενται τα οικογενειακά, τέκνων, εντοπιότητας και συνυπηρέτησης, όπως περιγράφονται στις εγκυκλίους μεταθέσεων ή αποσπάσεων αναλόγως (πχ τα μόρια συνυπηρέτησης είναι 4 ή 10 αντίστοιχα).

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, απορία, παρατήρηση κλπ για τη μοριοδότηση, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στα τηλ.: 26610-48877/38072/80630 (εσωτ. 106 Κ. Μπελέρχας) ή να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα: mail@dide.ker.sch.gr. Λειτουργικά κενά δεν ανακοινώνονται, διότι βρίσκονται υπό συνεχή διαμόρφωση, γι’ αυτό και είχε δοθεί η δυνατότητα δηλώσεων χωρίς αριθμητικό περιορισμό.

Οι τοποθετήσεις θα γίνουν αμέσως μετά τον τελικό υπολογισμό των λειτουργικών κενών, κατά το 1ο 10ήμερο του Αυγούστου.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πίνακας μοριοδότησης εκπ/κών για τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά (για αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ, διαθέσεις για συμπλήρωση ωραρίου, τοποθετήσεις αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΔΕ)




Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.