Μάι 31 2024

Αιτήσεις αποσπάσεων-διαθέσεων εντός ΠΥΣΔΕ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ – ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ τοποθέτησης-διάθεσης 2024-25

Καλούνται από το ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ, να υποβάλουν αίτηση από 01 μέχρι 30/6/2024, με e-mail (mail@dide.ker.sch.gr), ή στα γραφεία της ΔΔΕ Κέρκυρας. Μπορούν να υποβληθούν και αιτήσεις διάθεσης για συμπλήρωση ωραρίου. Στο ίδιο έντυπο θα δηλωθεί η επιθυμία και για απόσπαση και για διάθεση για συμπλήρωση ωραρίου, αρκεί να είναι σαφής η προτεραιότητα στις προτιμήσεις.

Παράδειγμα δήλωσης προτιμήσεων στην αίτηση:

1) 1ο Γυμνάσιο Κέρκυρας

2) Διάθεση στο 3ο ή στο 6ο Γυμνάσιο Κέρκυρας

3) Οποιοδήποτε άλλο Γυμνάσιο ή Λύκειο της πόλης της Κέρκυρας

4) Γυμνάσιο με ΛΤ Αργυράδων

5) Διάθεση στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κέρκυρας

6) Οποιοδήποτε Γυμνάσιο της νήσου Κέρκυρας

7) …

(Όπου δεν αναφέρεται διάθεση, εξυπακούεται ότι ζητείται ολική απόσπαση)

Τυχόν αίτημα για διάθεση, δεν θα ικανοποιηθεί αν τελικά ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει ωράριο στο σχολείο του.

Δικαίωμα απόσπασης έχουν και οι νεοδιόριστοι του 2023, χωρίς απώλεια του δικαιώματος μετάθεσης ή βελτίωσης.

Επειδή τα λειτουργικά κενά δεν είναι ακόμη γνωστά, καθώς εξαρτώνται κυρίως από μακροχρόνιες άδειες και από τις αποσπάσεις σε άλλα ΠΥΣΔΕ, οι οποίες διενεργούνται από το ΥΠΑΙΘΑ σε μελλοντικό χρόνο, μπορούν να δηλωθούν σχολεία χωρίς αριθμητικό περιορισμό (για περισσότερες από 20 προτιμήσεις, τροποποιείτε αναλόγως το έντυπο ή χρησιμοποιήστε 2η σελίδα), ή γενικά δήμοι, περιοχές, τύποι σχολείων κοκ.

Όσοι περιμένουν οργανική τοποθέτηση, προτείνεται να αναμένουν. Αν υποβάλουν δήλωση νωρίτερα, μπορούν να την ανακαλέσουν, εφόσον μετά την οργανική τους τοποθέτηση δεν επιθυμούν πλέον απόσπαση.

Για την τοποθέτηση, προηγούνται κατά σειρά: α) οι ανήκοντες σε ειδικές κατηγορίες β) οι υπεράριθμοι, γ) όσοι είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, δ) όσοι ζητούν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ και οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ συγκρινόμενοι όλοι μεταξύ τους. Εξυπακούεται ότι πριν διενεργηθούν από το ΥΠΑΙΘ οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, δεν μπορεί να γίνουν τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αιτήσεις αποσπάσεων-διαθέσεων εντός ΠΥΣΔΕ




Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.