Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Συγχαρητήρια στο μαθητή του σχολείου μας Βασίλη Καβρουδάκη για την επιτυχία του στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού γλωσσομάθειας (επιπέδου Α2) στα Γερμανικά.

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Η Διεύθυνση του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου ΑΦΙΣΑΝΚ συνδιοργανώνει με τη Σ.Ε_ΠΕ70 της 2ης Εκπ/κής Ενότητας Π.Ε. Χανίων κα Ανδρεάδου Χαρίκλεια ενδοσχολική επιμόρφωση με θέμα: “Τεχνικές διαχείρισης Stress για μαθητές” .

 

Η παιδεία συναντά την ψυχική υγεία

 

ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Αθλητική μέρα για το σχολείο … προκειμένου να αναδειχθεί η αξία της σωματικής και ψυχικής υγείας. Στόχος το « Ευ αγωνίζεσθε » το οποίο προάγει την Συνεργασία, τον Σεβασμό, δίνοντας προτεραιότητα στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

“Στην Ευρώπη, κινούμαστε μαζί για ένα υγιές και ενεργό αύριο!”

Το δημοτικό σχολείο μας συμμετέχει ενθουσιωδώς στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού! Με ποικίλες δραστηριότητες, όπως αγώνες, γυμναστική και παιχνίδια, εμπνέουμε τους μαθητές μας για τη φυσική δραστηριότητα. Προωθούμε την υγιή ζωή και την ομαδικότητα, δίνοντας παράδειγμα για έναν ενεργό τρόπο ζωής. Ενισχύουμε τις αξίες του αθλητισμού στην εκπαίδευσή μας και προσφέρουμε στους μαθητές μας αξέχαστες εμπειρίες!

Πραγματοποιήσαμε μία συνεργατική σκυταλοδρομία 400 μέτρων σε ζευγάρια Δηλαδή κάθε τάξη χωρισμένη σε ζευγάρια έτρεχε 400m ξεκινώντας το ζευγάρι μαζί και προσπαθώντας να τελειώσει μαζί τότε μόνο αφού τελείωναν και οι δύο μαζί μπορούσε να ξεκινήσει το επόμενο ζευγάρι της τάξης με το πέρας της εκδήλωσης κάθε τάξη είχε τρέξει περίπου 5 km

Ημερομηνία: 29 Σεπτεμβρίου 2023

Τόπος: Γήπεδο Ναυστάθμου Κρήτης

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Μπέκος Χρυσόστομος και Τσακίρη Νίκη με τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Promoting the Development of teachers’ and students’ metacognitive and theory of mind (ToM) skills

 

Το σχολικό έτος 2022-23, το σχολείο μας συμμετείχε στο πρόγραμμα: Promoting the Development of teachers’ and students’ metacognitive and theory of mind (ToM) skills. Στόχος του προγράμματος ήταν η καλλλιέγεια μεταγνωστικών δεξιοτήτων και δεξιότητων της θεωρίας του νου σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από ερευνητές καθηγητές των πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Κύπρου.

ΡΩΜΑΝΙΑΣ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2023-2024

https://www.esos.gr/arthra/82880/diadikasia-eisagogis-mathiton-stin-taxi-gymnasioy-ton-moysikon-sholeion-gia-sholiko?fbclid=IwAR2d4YsWw4Wa2zSNLaBDgzaCYqFUCxnDh1fQl-Y0_bbCW6heLwilN0V6LNM

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση