↑ Επιστροφή σε Σχετικά

Βιογραφικά Συγγραφέων

Σαρημπαλίδης Ιωάννης

saribalidisΕίναι Διπλωματούχος Μηχανικός του τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης με τίτλο «Σπουδές στην Εκπαίδευση» από το Ε.Α.Π. (Οκτώβριος 2013). Εργάστηκε ως προγραμματιστής από το 2000 έως το 2003 ενώ από το 2003 εργάζεται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως Καθηγητής Πληροφορικής.

Η διδακτική του εμπειρία περιλαμβάνει διδασκαλία μαθημάτων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γυμνάσιο/Λύκειο/ΕΠΑΛ), σε Ι.Ε.Κ. και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Α.Τ.Ε.Ι.).

Επικοινωνήστε μαζί του στο email: johnsaribalidis [στο] gmail.com

 

Μιχαηλίδης Νικόλαος

6df963a70b0cd4f4ed57ab56adb2ee3c-bpfullΓεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, όπου και τελείωσε το Γενικό Λύκειο Πολυγύρου. Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης με τίτλο «Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην Εκπαίδευση» από το τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Σεπτέμβριος 2009), ενώ από τον Μάρτιο του 2010 είναι Υποψήφιος Διδάκτορας στο Εργαστήριο Πολυμέσων του ίδιου τμήματος στην επιστημονική περιοχή της «Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας» (Educational Technology).

Από το 2005 εργάζεται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως μόνιμος Καθηγητής Πληροφορικής, κλάδου ΠΕ-19. Η διδακτική του εμπειρία περιλαμβάνει διδασκαλία μαθημάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΤΠΕ στο Δημοτικό), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσιο/Λύκειο/ΕΠΑΛ), καθώς και διδασκαλία ως εκπαιδευτής του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) και του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.).

Επικοινωνήστε μαζί του στο email: nikmichailidis (στο) sch.gr

 

Μισαηλίδης Άνθιμος

themisΓεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου και τελείωσε το Πειραματικό Λύκειο Τούμπας. Είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανικού του τμήματος Αυτομαματισμού του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Ασχολείται από μικρή ηλικία με τους Υπολογιστές. Έχει εργαστεί ως Τεχνικός Υπολογιστών σε διάφορες εταιρείες της Θεσσαλονίκης (InfoQuest, GNET) και ως σχεδιαστής ιστοσελίδων.

Από το 2005 εργάζεται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως μόνιμος Καθηγητής Πληροφορικής, κλάδου ΠΕ-20. Η διδακτική του εμπειρία περιλαμβάνει διδασκαλία μαθημάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΤΠΕ στο Δημοτικό), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσιο/Λύκειο/ΕΠΑΛ). Αυτό το διάστημα υπηρετεί στο Νομό Φωκίδας και συγκεκριμένα στο ΓΕΛ Λιδωρικίου. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το μπάσκετ (ανήκει στην τοπική ομάδα ΕΣΚΑΒΔΕ Ηρακλής Μοναστηρακίου) και τις Ηλεκτρονικές κατασκευές (Arduino).

Επικοινωνήστε μαζί του στο email: amisail (στο) a-m.gr

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων