• Επίσκεψη στο λαογραφικό μουσείο Μοναστηρακίου
Στα πλαίσια του εργαστηρίου δεξιοτήτων, θεματικός κύκλος: Φροντίζω το περιβάλλον ,Επιμέρους Θεματική Ενότητα: “Παγκόσμια και τοπικήπολιτιστική κληρονομιά“ επισκεφθήκαμε την Δευτέρα 12/05/2025, το λαογραφικό Μουσείο Μοναστηρακίου για να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τα σπίτια τον τρόπο ζωής των ανθρώπων σε παλιότερες εποχές. Συμμετείχε και το 26ο Νηπιαγωγείο. Ταξιδέψαμε στο χρόνο με τα παραδοσιακά οικιακά είδη , τον αργαλειό και τις φορεσιές εκείνης της εποχής .
Υπήρξε ενθουσιασμός από τα παιδιά όπου συνεχώς κάνανε ερωτήσεις στον υπεύθυνο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Ιωάννη Παπουτσή , για το κάθε αντικείμενο και για το πως χρησιμοποιούνταν, στα χρόνια εκείνα.
Τον Χαρίσαμε μια αφίσα
Επιστρέφοντας στην τάξη τα παιδιά αποτύπωσαν με ζωγραφική τις εντυπώσεις τους…
Ευχαριστούμε πολύ, τον υπεύθυνο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Ιωάννη Παπουτσή για την πραγματικά υπέροχη ξενάγηση που επιφύλαξε στους μικρούς μας μαθητές.