• Γιορτή Πατέρα

2022 06 12 16 35 44 019

Δελτίο τύπου

Γιορτή Πατέρα 19 Ιουνίου 2022

 

Η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, το Κέντρο Κοινότητας και Παράρτημα Ρομά Δήμου Δράμας,σε συνεργασία με το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας, την Ένωση ΚυριώνΔράμας και  την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Δράμας (DramaRunners),  στο πλαίσιο εορτασμού της γιορτής του πατέρα διοργανώνουν  την Κυριακή19 Ιουνίου 2022, ώρα 20.00 μ.μ., δράση «Με τον μπαμπά».

Λαϊκός δρομικός αγώνας ενός (1) χλμ επί της Χελμού-Διοικητηρίου με την συμμετοχή μπαμπάκαι παιδιού. Η αφετηρία και ο τερματισμόςθα είναι μπροστά στο άγαλμα της Νίκης, ενώ οι εγγραφέςθα ξεκινήσουνμισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μπαμπάδες με τα παιδιά τους με τον τρόπο που αυτοίεπιθυμούν ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και την αθλητική ικανότητα του πατέρα(περπατώντας, τρέχοντας, με καρότσια, με ποδήλατα, με αμαξίδια).Οι συμμετέχοντες στο τέλος της διαδρομής θα παίρνουν επαίνους οι μπαμπάδες και μετάλλιατα παιδιά.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από την Φιλαρμονική του Πολιτιστικού Οργανισμού-ΦΤΜΜ Δήμου Δράμας και με συγκρότημα από μουσική σχολή της πόλης μας (ModernMusicAcademy). Παράλληλαδημιουργίες των παιδιών από τους Παιδικούς Σταθμούς του Νομικού Προσώπου του Δήμουμας, θα διακοσμούν την εκδήλωση. Η EUROPE DIRECT θα προσφέρει δώρα στα παιδιά,ενώ την έναρξη του αγώνα θα κηρύξει ο Δραμινός αθλητής μας κ.Κωνσταντίνος Δουβαλίδης.

•Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου)

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί το κύριο όχημα του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού για τα περιβαλλοντικά προβλήματα.

Από τότε και κάθε χρόνο, δίνεται σε όλους, φορείς και πολίτες, η ευκαιρία ενημέρωσης για τα περιβαλλοντικά προβλήματα και έκφρασης της άποψή τους για όσα συμβαίνουν στον πλανήτη και σχετίζονται με τη διαχείριση Περιβάλλοντος, τη ρύπανση, τη διατήρηση και σωτηρία της πανίδας και της χλωρίδας σε κάθε μήκος και πλάτος κλπ.
Αποτελεί, πλέον, κοινή συνείδηση, ότι το ανθρώπινο είδος για να επιβιώσει στο μέλλον πρέπει να προστατεύσει το φυσικό περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους. Η προστασία του περιβάλλοντος δεν έρχεται σε σύγκρουση με την ανάπτυξη. Αντίθετα, η βιώσιμη ανάπτυξη είναι συμφέρον όλων μας.

Επεξεργαστήκαμε τα παραμύθια

DSCN4154

 

Ζωγραφίσαμε τη Γη

DSCN4151 DSCN4152