•ΤΟΙΧΟΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Διάθεση χριστουγεννιάτικης συλλογής του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας»

    Με το παρόν δελτίο τύπου το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» θα ήθελε να σας ενημερώσει για τη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης δράσης «Γι΄αυτά που έχεις στην καρδιά σου IIΙ » για τρίτη συνεχή χρονιά. Στόχος αυτής της δράσης είναι η οικονομική ενίσχυση του κύριου σκοπού του Σωματείου μας, που συνοψίζεται στην προσφορά ανθρωπιστικού έργου και στην ανάπτυξη δράσεων αγάπης, συμπαράστασης κι αλληλεγγύης . 

Επιλέγοντας  ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από τη φετινή χειροποίητη συλλογή μας, μοιράζετε αγάπη και χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ταυτόχρονα κάνετε τη δωρεά σας βοηθώντας έναν συνάνθρωπο που περνάει δύσκολες στιγμές. 
    Με την πολύτιμη δημιουργική συμβολή των εθελοντών του «Τοίχου της Καλοσύνης», προχωράμε στη διάθεση της χριστουγεννιάτικης συλλογής μας που αποτελείται από:
Α) Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες σε 11 διαφορετικά σχέδια και χρώματα μέσα σε ειδική οικολογική συσκευασία δώρου. Σας δίνεται η δυνατότητα να πρωτοτυπήσετε αναγράφοντας την προσωπική σας ευχή ή το μήνυμα αγάπης της επιλογής σας. 
Β) Γυάλινο βαζάκι με 5 χειροποίητα μπισκότα βουτύρου φτιαγμένα από αγνά υλικά και διακοσμημένα με χριστουγεννιάτικα σχέδια ζαχαρόπαστας. Σας δίνεται η δυνατότητα να πρωτοτυπήσετε αναγράφοντας  το όνομα του παραλήπτη ή το μήνυμα αγάπης της επιλογής σας. 
Γ) Χειροποίητο χριστουγεννιάτικο τελαράκι διακοσμημένο με όμορφα οικολογικά υλικά στο οποίο σας δίνεται η δυνατότητα να πρωτοτυπήσετε αναγράφοντας το όνομα του παραλήπτη.

Σας επισυνάπτουμε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της πρωτότυπης χριστουγεννιάτικης συλλογής μας, που ετοιμάστηκε με δημιουργική διάθεση και πνεύμα συνεισφοράς από την εθελοντική μας ομάδα.
    Θα είμαστε στη διάθεσή σας με πολλή χαρά, για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας δώσουμε οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία στα τηλέφωνα: 6945233637 & 6981322003, στις επίσημες σελίδες μας στο Facebook: Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμα, στο Instagram: toixoskalosynhs_drama καθώς και στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: thewallofkindnessdrama@gmail.com.

    Τις γιορτινές αυτές ημέρες ας χαρίσουμε χαμόγελα στα αγαπημένα μας πρόσωπα συμμετέχοντας παράλληλα στις αλυσίδες αγάπης του Τοίχου και βοηθώντας τους ανθρώπους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την θερμή υποστήριξη στις δράσεις προσφοράς κι αλληλεγγύης μέσα από τις οποίες ελπίζουμε τα φετινά Χριστούγεννα των συνανθρώπων μας να είναι γεμάτα θαλπωρή, ζεστασιά και όμορφες στιγμές.

Με εκτίμηση
Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας

Χριστουγεννιάτικη συλλογή 2021 – Συνοδευτικό δ.τ. (1)

 

•Make a wish – Κάνε μια ευχή

1. Wish Star 2021 scaled

Tην φετινή σχολική χρονιά το σχολείο μας συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του «κάνε μια ευχή» ( Μake a Wish). Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων  χαρίζουμε αστεράκια για τις γιορτές σε φίλους και στην οικογένειά μας. Βοηθάμε μ’ αυτό τον τρόπο να πραγματοποιηθούν οι ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι ο τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί.

Επίσης το σχολείο μας συμμετέχει στο διαγωνισμό Αφίσας του (Make a Wish).

 

•ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών όλων των βαθμίδων εκπ/σης θα μπορούν να προμηθεύονται από  Τετάρτη 17 Νοεμβρίου ως και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, δύο συσκευασίες με συνολικά δέκα (10) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 23 Νοεμβρίου μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων ώστε να μπορούν οι μαθητές/τριες να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Υπενθυμίζουμε ότι:

* το self-test πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο κάθε Τρίτη και αντίστοιχα κάθε Παρασκευή.

Επίσης οι γονείς δηλώνουν το αποτέλεσμα στη νέα πλατφόρμα edupass.gov.gr και οι μαθητές προσκομίζουν την επόμενη μέρα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, την “EDUPASS σχολική κάρτα ” για να την επιδείξουν στον/στην εκπ/κό .

•ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


5

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 17/11/2021 θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Τα παιδιά θα προσέλθουν 8:15 και θα αποχωρήσουν 10:00.

 

•Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ

ageloi

 Η Εκκλησία μας στις 8 Νοεμβρίου, γιορτάζει τη Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, καθώς και των υπολοίπων Ασωμάτων και Ουρανίων Αγγελικών Ταγμάτων. Πρόκειται για τη σύναξη, τη συνάθροιση δηλαδή των πιστών, που εύλογα θέσπισε η Ορθόδοξη Εκκλησία μας, για να αποδώσει την πρέπουσα τιμή στους λειτουργούς του Θεού και δικούς μας προστάτες και φύλακες, σε μια κοινή γι’ αυτούς γιορτή.

 Κατά την παράδοση , την νύκτα της παραμονής της εορτής των αγίων, μαζεύουμε όλα τα παπούτσια τού σπιτιού και τα κρύβουμε για να μην τα δει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ πού θεωρείται και ως o άγγελος τού θανάτου, και μας γράψει για να μας πάρει την ψυχή.

Επειδή ακόμα,  το έργο τους είναι να προστατεύουν τους ανθρώπους, να πολεμούν και να μάχονται τους κακούς δαίμονες κατακτώντας έτσι τους Ουρανούς, η Πολεμική μας Αεροπορία τους έχει ανακηρύξει Προστάτες της και τους γιορτάζει την ίδια μέρα, που τους γιορτάζει και η Εκκλησία μας, στις 8 Νοεμβρίου

8 Νοεμβρίου

Γιορτάζει η Πολεμική Αεροπορία

Χρόνια πολλά στην Πολεμική Αεροπορία μας!
Σας ευχαριστούμε!

polemika aeroplana 750x376

Η χειροτεχνία μας

 

DSCN2337

 Χρόνια Πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα !!!