Η επίσκεψη του Συλλόγου Αγάπη – Βασιλικής Κόμνου στο σχολείο μας
Με μεγάλη χαρά και αγάπη υποδεχτήκαμε στο νηπιαγωγείο μας την εκπαιδευτική δράση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αγάπη – Βασιλικής Κόμνου.
Τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό, χαμόγελα και αστείρευτη περιέργεια σε μια βιωματική εμπειρία γνώσης. Μέσα από το παιχνίδι, τη συνεργασία και δημιουργικές δραστηριότητες, έμαθαν πόσο σημαντική είναι η σωστή λειτουργία της καρδιάς μας και πώς μπορούμε να τη φροντίζουμε στην καθημερινότητά μας.
Παράλληλα, τα παιδιά είχαν μια πρώτη γνωριμία με την ΚΑΡΠΑ, κατανοώντας με απλό και κατάλληλο για την ηλικία τους τρόπο τη σημασία της προσφοράς βοήθειας και της φροντίδας προς τον συνάνθρωπο.
Ήταν μια ξεχωριστή δράση γεμάτη γνώση, ευαισθητοποίηση και θετικά μηνύματα ζωής. Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο για την πολύτιμη εμπειρία που προσέφερε στους μικρούς μας μαθητές.










. 


