Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών (European Day of Languages)

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας γνώρισαν λέξεις από χώρες της Ευρώπης, έπαιξαν σχετικά παιχνίδια και τραγούδησαν το καλημέρα σε διάφορες γλώσσες. Στόχος, η καλλιέργεια της αγάπης για τη γλωσσική ποικιλομορφία και το σεβασμό στη διαφορετικότητα!26 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ

ΔΩΡΕΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς του νηπιαγωγείου μας για την άμεση ανταπόκρισή τους προσφέροντας είδη καθαριότητας (χαρτικά και σακούλες)! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γονείς νηπίου του νηπιαγωγείου μας, οι οποίοι και φέτος κάλυψαν τις ανάγκες του νηπιαγωγείου για μωρομάντηλα!

National eTwinning Label (Εθνική Ετικέτα Ποιότητας)

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι δύο από τα έργα eTwinning στα οποία συμμετείχε το νηπιαγωγείο μας την περσινή σχολική χρονιά έλαβαν Εθνική Ετικέτα Ποιότητας!

Η αναγνώριση αυτή αποτελεί επιβράβευση της προσπάθειας των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των γονέων του 9ου Νηπιαγωγείου που συνεργάστηκαν για την επίτευξη των στόχων των προγραμμάτων.

Narional eTwinning Label

Έναρξη Νέας Σχολικής Χρονιάς και Αγιασμός

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο σχολείο μας. Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς συγκεντρώθηκαν με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για μια χρονιά γεμάτη γνώση, δημιουργία και συνεργασία. Ακολούθησε ενημέρωση γονέων  και δωράκια καλωσορίσματος στους μικρούς μαθητές από το σύλλογο διδασκόντων!

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

IMG 0589