Σχολική κάρτα EDUPASS

Αγαπητοί γονείς,

σας υπενθυμίζουμε πως για την είσοδο των μαθητών/-τριών στο σχολείο, απαιτείται κάθε Τρίτη και Παρασκευή η επίδειξη ενημερωμένης σχολικής κάρτας (EDUPASS) με καταχωρημένο το self test που πραγματοποιήθηκε μέχρι και 24 ώρες πριν (το self test θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη).

Επισημαίνουμε πως η σχολική κάρτα (ή το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή η βεβαίωση νόσησης) έχει ισχύ Υπεύθυνης Δήλωσης και ως τέτοια, για να είναι έγκυρη θα πρέπει να περιλαμβάνει τον κωδικό (barcode) αριθμό που εμφανίζεται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov είτε εκτυπωμένο είτε χειρόγραφο.

Κενές σχολικές κάρτες, για να συμπληρώνονται χειρόγραφα, υπάρχουν στη διάθεσή των παιδιών και διανέμονται στο σχολείο.

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε πως εάν δεν δηλωθεί η κατάσταση του παιδιού στο edupass.gov.gr, στο οποίο έχει πρόσβαση η Διεύθυνση του Σχολείου, δεν είναι επιτρεπτή η είσοδος του μαθητή/-τριας στο σχολείο. Για οποιοδήποτε πρόβλημα στη συμπλήρωση των στοιχείων του παιδιού σας στην πλατφόρμα, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Επίσης θα θέλαμε για άλλη μια φορά να τονίσουμε πως η χρήση μάσκας τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου είναι υποχρεωτική. Μόνο στο μάθημα της Γυμναστικής επιτρέπεται η μη χρήση μάσκας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη συμβολή σας στην προστασία και τη διαφύλαξη της υγείας και της ασφάλειας όλων μας.

 

Η Διευθύντρια

Ευλαμπία Γ. Κουσίδου

ΠΕ02 M.Ed