9ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας

Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι…

Αρχεία για Μάιος, 2022

“Ολυμπιακή Εβδομάδα”

Μάι 202219

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού  προγράμματος “Ολυμπιακή Εβδομάδα στα Σχολεία” που διενεργείται για 2η χρονιά από 16-20 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν δράσεις στην αυλή του σχολείου σχετικά με την αξία των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι δράσεις αφορούν την απόκτηση γνώσης, αθλητικών και κοινωνικών δεξιοτήτων και αξιών. Συζητήσαμε για την αρχαία και σύγχρονη ιστορία των αγώνων, για την έννοια του […]

από κάτω από: Γενικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Ολυμπιακή Εβδομάδα”

“Γιορτή της Μητέρας”

Μάι 20229

Την Κυριακή 8 Μαρτίου γιορτάζεται η Γιορτή της Μητέρας. Οι μαθητές μας, αφού ακούσαμε τραγούδια, διαβάσαμε ποιήματα, συζητήσαμε για τα συναισθήματά τους απέναντι στη ΜΗΤΕΡΑ και μας διηγήθηκαν ευχάριστες στιγμές μαζί τους,  έφτιαξαν κάρτες και μπουκέτα με λουλούδια για να τα χαρίσουν στη μητέρα τους. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και συγκινήθηκαν πολύ.  

από κάτω από: Γενικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Γιορτή της Μητέρας”

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Σχολείου

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, που φιλοδοξεί να γίνει ένας εναλλακτικός χώρος συνάντησης εκπαιδευτικών, μαθητών/μαθητριών και γονέων. Μέσω αυτού επιδιώκουμε να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας καθώς και υλικό από τις δράσεις μας ως σχολική κοινότητα. Επιλέξτε από το μενού επάνω την ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Καλή πλοήγηση!

Κατερίνα Παπαδά

Γιορτάζουν Σήμερα…

European Radio Logo

Ο καιρός στην πόλη μας…

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Επισκέπτες

Ιστορικό

Σαν σήμερα

26/6/: Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών υπέρ των θυμάτων των βασανιστηρίων

26/6: Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους
   - Σχετικές αναρτήσεις



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων